reklama
[
jajniki bardzo rzadko odpowiadaja tak samo na stymulacje,jeden z dwoch jest zawsze dominujacy ten pracuje ,a drugi sie obija.Kobiety ktore odczuwaja owulacje ,tez sie skarza na bol raz z lewej raz z prawej.
Ale jesli u Ciebie jest tak zawsze,to moze faktycznie cos w tym jest.A AMH?
Wstyd ale wiesz ze nie wiem jakie mam... Pamietam tylko ze jak na moj wiek niezle
Mgs82
Zaangażowana w BB
I jak wtedy większe dawki leku do stymulacji ?Też mi się wydaje, że ma wpływ.
Ja miałam usuwany torbiel czekoladowy z lewego jajnika i on słabiej zareagował na stymulacje
butterfly1331
Moderator
Mgs82, bardzo mi przykro :-( Trzymam kciuki, żeby plan awaryjny zaowocował sukcesem!
butterfly1331
Moderator
Martka ja tak strasznie nie chce zapeszyc ;(( boje się rozczarowania i cierpienia związanego z tym wszystkim://
Marudzenie ehh te hormony odbierają rozum
Ja też mam lepsze i gorsze dni. Hormony robią chyba swoje.
Dziwne, bo im więcej tych zastrzyków biorę,tym bardziej pozytywnie jestem nastawiona (chociaż z tyłu głowy jest oczywiście strach i zarys planu B).
Dziś mam swoje pierwsze wielkie osiągnięcie - po 12 dniach zrobiłam sobie sama zastrzyk :-) Co prawda boli i zrobiło się coś w rodzaju krwiaka, ale jednak dałam radę :-) I mam nadzieję, że mąż w żadne delegacje już nie pojedzie, bo jemu jednak idzie z tym lepiej.
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Kochane byłam dzisiaj u mojego ginka na wizycie kontrolnej i pecherzyki ładnie rosną lekarz naliczył z 13 (ale mówił ze to mniej więcej bo dużo ich ) estradiol sprzed 2 dni wynosił 550 a dzisiaj żniw pobrali mi krew i wynik w poniedziałek.Ale punkcja niestety w środę jeszcze do niedzieli włącznie mam brać zastrzyki z gonapeptylu (1/2 strzykawki ) i 150 jednostek Menopur 600 a od jutra rana dodatkowo 1/2 tabletki medrol 16 mg(co to takiego ktos wie?)W poniedziałek następna wizyta kontrolna i w poniedziałek ponoć jeszcze jakis zastrzyk na wywołanie owulacji a w środę punkcja transfer planowany jest wstępnie na druga dobę od punkcji czyli na piątek ale to jeszcze ostatecznie nie jest potwierdzone).Jezeli nie będzie to w piątek to ostatecznie 2 maja.A czy któraś z was tez miała transfer po 2 dniach? Juz nie mogę sie doczekać co o tym myślicie?
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Martka mi też tak rośnie właśnie. Wczoraj miałam 1996 w 15 dpt ale.3 dniowego. Zrobię tak jak ty w tym.samym.czasie czyli u mnie w 19 dpt i porównamyKurczę dziewczyny czy te moje przyrosty nie są za wysokie?
10 dpt - 365
13 dpt - 1650
17 dpt - 9014
M mówi ze chyba trojaczki ale tak serio to chyba wysokie są te bety, ma to jakies znaczenie?
Podziel się: