reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mnie niestety się nie udało nie ten czas... ale nie poddaje się ! Trochę popłakałam ale cisne dalej ! Bogatsza o nową wiedze kiedyś i dla mnie zaświeci słonko Hehe

Spokojnie ,nie ma co sobie cisnienia robic,in vitro to leczenie a nie zawody, nie wszystkie zawsze musza byc wygrane,nie ma sie co dolowac.Walczysz dalej ,a to najwazniejsze.:):):)

Kobietki nadrobilam was;))
Gratulacje Strawebelko teraz piękna beta i życzę spokojnej ciąży:)
Mgs82 przykro mi ale tak jak mówisz klata do przodu i walcz.
Annemarie Ty guru się zalamujesz nieeee popatrz tyle przeszlas to teraz już meta i wymarzona nagroda Cię czeka.
Westi Ty też nasz chomiczku głową do góry☺
Piska super wiesci daj koniecznie znać jak będzie beta i staraj się oszczędzać w pracy

Dziewczyny ja też mam ostatnio jakieś placzliwe dni z byle powodu się wkurzam a potem łzy same się cisna do oczu hihi
Brzuch mi wywalilo po tych lekach i wyglądam jakbym arbuza zjadła w całości hihihi mam ostatnio ochotę kupić coś dla maluszków tak na dobrą wróżbę ale boję się że zrobię z siebie wariatke.

Annemarie Ty guru się zalamujesz nieeee popatrz tyle przeszlas to teraz już meta i wymarzona nagroda Cię czeka.
Piska super wiesci daj koniecznie znać jak będzie beta i staraj się oszczędzać w pracy

Dziewczyny ja też mam ostatnio jakieś placzliwe dni z byle powodu się wkurzam a potem łzy same się cisna do oczu hihi
Brzuch mi wywalilo po tych lekach i wyglądam jakbym arbuza zjadła w całości hihihi mam ostatnio ochotę kupić coś dla maluszków tak na dobrą wróżbę ale boję się że zrobię z siebie wariatke.

to nie jest zalamywanie sie tylko ten cholerny ,ludzki strach co bedzie ,jak to sie skonczy.????Nie wiem jak tam nasza dawczyni,jak stymulacji.Ja jak "dzanki" juz powoli sie czuje i mam nadzieje ,ze nie robie tego na darmo..Nie moge tematu technicznie ugryzc,bo nie wiem kiedy,zeby bylo weselej musze tam sama jechac,wszystko takie nieposkladane,
Dociera do mnie ze godzina zero sie zbliza;)

Ja tak kupiłam dwa ciuszki, jak widać się opłacało:)

reklama
to nie jest zalamywanie sie tylko ten cholerny ,ludzki strach co bedzie ,jak to sie skonczy.????Nie wiem jak tam nasza dawczyni,jak stymulacji.Ja jak "dzanki" juz powoli sie czuje i mam nadzieje ,ze nie robie tego na darmo..Nie moge tematu technicznie ugryzc,bo nie wiem kiedy,zeby bylo weselej musze tam sama jechac,wszystko takie nieposkladane,
Dociera do mnie ze godzina zero sie zbliza;)
Rozumiem Annie Cię bo też nie wiem czego się spodziewać jak to wszystko będzie a czym bliżej "dalszego" działania ten większy strach;( w dniu rozpoczęcia zastrzyków dopiero dotarło do mnie że to już coraz bliżej

Do góry