reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Gratuluje wszystkim dziewczyna z wysokimi betami!!!! Bardzo sie cieszę:)
Ja dziś miałam transfer, dr powiedział ze każdej pacjentce życzy takich zarodków i jak zapytałam jakie mam szanse to mówił ze na 80% sie uda zajść w ciąże!! Narobił mi nadziei, tym bardziej sie boje ze sie nie uda.
Co do diety to w ciąży nie można tatara ( wczoraj sobie zrobiłam), sera pleśniowego oraz wiem ze poronienia może powodować sok z malin, lepiej nie dodawać do herbatki :p a tak to wszystko dozwolone, nie ma tez co szaleć i przesadzać wszystko z umiarem i rozumem ;)
Super!!! I aż 80%? Myślałam że każde in vitro to jakieś 30-40% ale.co.ja tam.wiem! truskawka a ty też rocznik 89? Jakiego miesiąca? :)

reklama
Dokładnie 30- 40 % to jest statystyka całej kliniki a niby te 80% to indywidualnie zależy od zarodka i od pacjentki.
Pisanka tak tez mam 27 lat, szczerze to zatrzymałam sie na 25 i jakby mnie ktoś na szybko zapytał to bym musiała sie chwile zastanowić :D

Dokładnie 30- 40 % to jest statystyka całej kliniki a niby te 80% to indywidualnie zależy od zarodka i od pacjentki.
Pisanka tak tez mam 27 lat, szczerze to zatrzymałam sie na 25 i jakby mnie ktoś na szybko zapytał to bym musiała sie chwile zastanowić :D
Haha ja mam.to samo :) rozmawiałam z teściowa na.poczatku roku że za pół roku już 25 lat...A ona jakie 25 przecież 27 skończycie...ja tak liczę i liczę i kurka rzeczywiście!
To ja nawet nie wiedziałam jakie są szanse! Pytałam embriologa ile procent a on powiedział że sporo bo.dibre zarodki :) ale nadal nie wiedzialam ile :) myślałam.ze.max 50 na 50 :)

Haha ja mam.to samo :) rozmawiałam z teściowa na.poczatku roku że za pół roku już 25 lat...A ona jakie 25 przecież 27 skończycie...ja tak liczę i liczę i kurka rzeczywiście!

Jak byliśmy na urodzinach u mojej chrześnicy i wywiązała się rozmowa na temat wieku a moja siostra mówi ze ona caly czas myśli ze mam 24 lata:)

reklama
Ja tak naprawdę teraz dopiero zauważyłam jak ten czas leci. Jak niedawno a jednak dawno byłam w liceum. Zaczynam.rozumiec strach starych ludzi gdzie młodzi umysłem sa zamknięci w starych ciałach. Mi się wydaje że.ja nigdy nie dorosne i będę niezłą wariatka na stare lata :)

Do góry