G
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ej że czyli co pierogi z kapustą i grzybami odpadają????To chyba o muchomorach
Ale to i bez ciąży słyszałam że lepiej nie
Ewunka
Wiesz co miała 2 transfery po 3 sztOdważna ta znajoma, ale w sumie jak już decydujesz się na 3, to jedno więcej nie robi różnicy.
Znalazłam coś takiego
W zależności od dnia, w którym dokonał się podział zygoty, wyróżniamy typy ciąży bliźniaczej jednojajowej:
- dwukosmówkową, dwuowodniową (podział w 4. dniu; 30% ciąż bliźniąt jednojajowych)
- jednokosmówkową, dwuowodniową (podział w 5.-8. dniu; 68% ciąż bliźniąt jednojajowych)
- jednokosmówkową, jednoowodniową (podział od 9.-13. dnia; 2% ciąż bliźniąt jednojajowych)
Tak miała zamrożone .
U mnie w standardzie dają 2 szt możesz chcieć 1 lub 3
Mnóstwo jest przypadków myślę że z 80 % ze z 2 zarodków zostaje 1 .
Ale w sklepach wózki dla bliźniaków są juz standardem .
pisanka89
O cystrusach słyszałam że.jak się za.duzo jje to powodują poronienie..koleżanki mama też tak mówiła. Ile w tym prawdy nie wiem.ale na necie też zalecają jedzenie. Chyba trzeba z.umiarem
G
Gość
Gość
Kasia basia kawy lepiej nie pic.
Tak slyszalam. Coli tez nie bo tam jest cofeina.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak slyszalam. Coli tez nie bo tam jest cofeina.
ewelin86
Nie no aż tak to nie ja o tym słyszałam ale czy rzeczywiście tak jest to nie wiemEj że czyli co pierogi z kapustą i grzybami odpadają????
Ewunka
Wiesz tu inna wiedzą chyba dysponują inne książki czytają na studiach bo lekko inaczej tu jest hihihiEwunka Ty takie info masz pewnie z Hiszpani
Ja bym sie bala jednak ryzykowac.
reklama
G
Gość
Gość
Pisanka nie jedz juz tych pierogow, bo urosniesz i bedziesz po ciazy plakac.Ej że czyli co pierogi z kapustą i grzybami odpadają????
Pierogi tucza i to jeszcze w takich ilosciach
Podziel się: