reklama
iga2421
Fanka BB :)
Ogólnie malowanko całego dołu. Bo tyle palców na ścianach jakby tu gromadka dzieci mieszkała. Planuje też kupić meble do sypialni bo nasze łoże już się rozlatuje od tego ciągłego starania
No u mnie tez lóżko juz skrzypi tez chciałabym remont sypialni ale najpierw crio. A potem M zagonie do roboty. Ostatnio jak byłam w ciąży to temontowalismy kuchnie a teraz mam nadzieje na ciążę i remont sypialni. Tylko my mówiąc o remoncie to musimy wszystko zrobić od nowej podłogi przez okna do sufitu
agatek28
Wow!!!! Boze ja 25 mialam cale 3 lata temu. Ktorego swietujesz?Agatek w maju kończę 25
iga2421
Iga wazne na ile sie czujemy lat, a nie ile mamy w metryczce ;-) ja czuje sie mlodo, moj maz zreszto tez, a on to juz po 30.
Ja jestem z 3 maja a Ty?
Ja 21
Nie mogę się przyzwyczaić, że to już tyle a już jak mogę powiedzieć, że coś stało się 10 lat temu to szałWow!!!! Boze ja 25 mialam cale 3 lata temu. Ktorego swietujesz?
W dzien matki przyszło mi się urodzić
Nikaaa
Wiecie, ze ja juz kilka razy logowałam się i sprawdzałam wynik, czy aby na pewno on tam jest i to nie żadna pomyłka .
Dokładnie 4 lata temu zaczęliśmy starania, jeśli beta będzie dobrze przyrastać to bedzie piękna nagroda za ten trudny czas, ktory przeszliśmy.
Napewno będzie przyrastać Taka duża nie ma szans żeby spadła !! A do prowadzenia ciąży kochana polecam doktor Gajewską z Gyncetrum
reklama
iga2421
Ja sobie życze świętować, ale na początku maja betę
O! Tak trzymać!
Podziel się: