reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
iga powiem Ci, że ja tym razem z obawą podchodziłam. Najpierw, że mało pęcholi, później tylko 2 zarodki. Ale powiedziłam sobie, że się nie poddam i powalczę. No i teraz ta beta. Nie powiem liczyłam na większą, bo jak czytałam fora to spore te bety dziewczyny miały. Pewnie w pon będzie znów panika czy ona urosła.
No ale w sumie bete dzień wcześniej zrobiłam i naprawdę wierzę, że będzie pięknie rosła i Maleństwo również :)

Ewelka cieszę się ze masz takie podejscie. Będzie dobrze. Po historii Martity o tym ze jej beta nie wyszla a potem okazało się że jest w ciąży no i po Hess wszystko jest możliwe:)
Wierze że kazda z nas w końcu doczeka się swojego małego szczęścia.
A potem dopiero będziemy miec nerwy jak tu człowiek się tyle stara a potem gowniarz będzie pyskowal! Moje ma 9 miesięcy a juz o swoje potrafi glosno walczyć!

No po historii Martity to zaczęłąm wierzyć jeszcze bardziej :)
Tez wierzę, że każda z nas doczeka się swojego Małego Szkraba :)
Niestety z pyskowaniem to już nie wygramy :p
Ale powiem, że ja naprawdę wierzę, że po tylu próbach w końcu się uda :)

Juz się udalo. A jeszcze zobaczysz jak ci dwoje na raz zacznie plakac i nie wiadomo które na ręce brać. Ja z jednym nie mogłam sobie dać rady. On plakal a ja razem z nim. A Malo brakowało i tez bym miała bliźniaki:(

ejj czy ja tu widziałam podśmiechujki z 30stki? :D:D
:dry::dry:nunu!

pisanka nieśmiałe gratulacje!!! :))) piekna krecha! Kciuki za betę i ładny przyrost :)

No co ty Najki:p poprostu nie możemy uwierzyć ze ta trojka z przodu tak szybko się zbliża. Kiedy to minęło? Wydaje mi się ze dopiero liceum skonczylam:p

reklama
Do góry