reklama
pisanka89
Fanka BB :)
PewniePisanka najwazniejsze zeby zdrowe byly! A czy chlopiec czy dziewczynka...bedziecie szczesliwi tak samo
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
TakPisanka a ty jesteś rocznik 89 tak jak masz w niku?
iga2421
Boję się że ten test to jakiś fake... Bo mam go pół roku...na początku nawet testowa była słaba :/ oby dobrze wskazywał. Nawet nie wiem jaka jego.czulosc bo.nie było napisane :/
U ciebie leżał pól roku a jak nieraz w sklepach czy aptekach leżą rok i dluzej? Tym akurat się nie przejmuj.
ewelin86
A ja Wam opowiem jak to przez M prawie zawału dostałam. Poszłam do kolezanki i nagle tel od M, czy sprawdzałam wyniki. No ja mówię, że nie. Wiec mówi, że są no i niestety kolejnym razem się uda. No to ja już prawie łzy w oczach i mówię że kolejnym razem się uda i że że mną wszystko ok. I pytam jaki wynik a on 34. Jak go przez tel opierdzielilam, prawie zawału dostałam. Jak tak można. Kurde myślałam, że mu jajka zniszcze. Nawet nie widział mojej miny jakby był w pobliżu to chyba bym mu na głowie coś rozbiła
agatek28
Pisanka piekna krecha :-) :-) :-) i baaaardzo mocna jak na 9dpt 3dniowych zarodkow, cos czuje ze umeblowaly sie blizniaki! GRATULUJE
Jak masz watpliwosci co do testu, ze byl stary itd to kup babo nowy najlepiej 10 czulosci i zrob nastepnego :-) Ja w sumie zrobilam 6 testow i trzymam je na pamiatke.
Jak masz watpliwosci co do testu, ze byl stary itd to kup babo nowy najlepiej 10 czulosci i zrob nastepnego :-) Ja w sumie zrobilam 6 testow i trzymam je na pamiatke.
iga2421
To jesteśmy jeden rocznik. Ja juz tylko miesiąc jako 26-latka
reklama
pisanka89
Żebyście widziały jak starałam.sie dopatrzec.kreski jeszcze trochee i z lupą bym stała
Może dzisiaj kupię i jutro zrobię przynajmniej będę wiedziała jakiej czułościPisanka piekna krecha :-) :-) :-) i baaaardzo mocna jak na 9dpt 3dniowych zarodkow, cos czuje ze umeblowaly sie blizniaki! GRATULUJE
Podziel się: