Znalazlam sobie sposób na odstresowanie się, oglądałam na youtube filmiki z familiady z śmiesznymi odpowiedziami. Uśmiałam się jak nie wiem, od razu inny człowiekNatulka, gdzie ten Twój wynik?
Martka, nie stresuj się, proszę ! Jutro wszystko będzie jasne! Ewelin, to samo się Ciebie tyczy!
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja tez mialam z tej samej firmy poprzednio, czulosc 25, w 7 dpt blada druga, 8dpt zupelnie nic, 9 dpt blada kreska.
Kij wie co to za wariaty te testy.
no i dlatego lekarze mowia,prosze isc zrobic Bete!!! co robi polowa forum ? testy,a potem jest kaszana
annemarie
A mi zaraz ciasto się upiecze A M podszedł do mnie i pyta kiedy ciasto i mu opowiadam, że nie chciało się zrobić. A on, że kobietą w ciąży ciasta nie wychodzą
na ten temat to ludzie ksiazki pisza,dla mnie to zabobony,bo ja nie wierna jestem
ewelin86
Bo człowiek chciałby wiedzieć czy się udało Bo to szybko i od razu jest. Ale wiem, że tym testem człowiek się zdołuje, bo np nie ma drugiej krechy. I później do bety negatywnie podchodzi. Powinni nam takie opaski założyć, jak będziemy kupowały te testy i będa wtedy piszczeć, żeby poczekać do betyO właśnie! Po ci te sikance?
reklama
annemarie
Jak to Ann?
co jak to Ann ???
zobaczymy jak dlugo wytrzymam sobie wmowie,ze zaszlam naturalnie i ups okres mi sie spoznia
Podziel się: