reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martina - no cudowne wieści:) gratulacje:)

Ewunka - no trzy to juz szaleństwo, ale to jest tak jak mówisz, od wielu czynników to zależy.

Westaice - to kuruj sie poki co, żebyś była w dobrej kondycji.

Ew dodać Ci jeszcze trochę zmartwień? Weź kobieto się już nie zadreczaj, bo Ci wszystkie pióra wypadną.
Megi wkurza mnie to. Chociaż póki co nie wiem czy w ogóle krio będzie.

reklama
Martita, gratuluje:) rosnijcie zdrowo!

Megi, ja też bym sie na dwa zarodki nie zdecydowała. Nie zamartwiaj się! Jak to Kate pisała wiele razy, zarodki nie rozwijają się liniowo i mogą skoczyć przez te dobę! Jutro wszystko się wyjasni:)

Strawbelka, teoretycznie progwsteron nie zaszkodzi, ale pamiętaj, ze potem bedzoesz z tych leków schodzić stopniowo. Co zrobisz jak zapas duphastonu się skończy? Powiesz lekarzowi? Lutinusa bierze się mniej, bo ma inne stężenie niż luteina. Ponadto duphek jest syntetyczny i stąd inna przyswajalnosc niż pozostały prg.
Zdecydować musisz samą. Ja za pierwszym razem czasem dokladalam luteine, tym razem słuchałam się lekarza. Doradzać zatem nie mogę ;)

Do góry