reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja poprzednim razem miałam luteinę + dupka. Tym razem dostałam tylko luteine 2x300mg.
Ja tylko mówię o duphastonie. Skoro lekarz nie zalecał to po co na własną rękę brać. Ale do końca też się nie znam. Jakbym była na Twoim miejscu i chciała wziąć dupheston czy zwiekszyć progesteron to lepiej z lekarzem to uzgodnić.
Lekarz wie co robi.

reklama
Zastanawiasz sie chodz troche nad 2 ? Czy jestes zdecydowana na 100 % ze chcesz 1 ?
:rolleyes:
Nie to bym chciala sprobiwac Cie namowic :rofl2::-D:biggrin2::rolleyes:

Ja wiem ze Ty bliźniakowa fanka, ale nie dam się namówić:) modlę sie zeby wszystkie były jutro w dobrej formie ale chciałabym dać tym dwu szansę na dojście do blastki. Nie rozważam dwóch, napewno sie nie zdecyduje.

Annemarie dzięki juz sie właśnie dołączyłam, jutro napewno coś uzupełnię :)
Megi mam duże ryzyko gestozy, w ogóle lekarz mi bardzo odradzał kolejna ciąże, musiałam podpisywać jakieś papiery przed in vitro ze wiem o ryzyku :/ przy bliźniakach pewnie bym doszła do połowy ciąży i dostała to cholerstwo a wtedy można jedynie rozwiązać ciąże :/

Rany, nawet nie słyszałam o takiej chorobie. To słabo, kurcze, a skąd wiesz ze to masz?

Do góry