reklama
G
Gość
Gość
Ale przeciez wiecej progesteronu chyba nie zaszkodzi bo w czym ma zaszkodzic?Rada gratulacje :*
Marzen bardzo mi przykro ((
Megi jeszcze jest szansa, tak jak dziewczyny pisały nawet z troszkę słabszych zarodków może być piękna dzidzia :* a co do bliźniaków to ja bym chciała ale napewno bym nie donosiła ciąży
Strawbelka ja biorę luteinę 2*2 oraz duphaston 3 tabletki dziennie, ale mi lekarz mówił ze absolutnie nie można sobie samemu zmieniać dawek bo może to mieć wpływ na cała procedurę
Dziewczyny a tak swoją droga to długo przyjmowalysvie luteinę dopochwowo? Ja mam juz trochę dość bo co chwile muszę ganiać do kibelka
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Razem nawet przy marudzeniu lżej taka pogoda, u mnie leje, wiec sprzyja marudzeniuMartka to możemy pomarudzić ze dwie
G
Gość
Gość
Anika czyli Ty bys nie brala nic dodatkowo?Strawbelka, lutinus ma o wiele większą przyswajalność niż luteina, więc pewnie stąd brak dodatkowego progesteronu
Czy wzielabys cos?
ewelin86
Fanka BB :)
No pewnie ja juz na M się wydarłam, bo mnie zaczął denerwować. U mnie taka szarówka od rana, że nic się nie chceRazem nawet przy marudzeniu lżej taka pogoda, u mnie leje, wiec sprzyja marudzeniu
Rada gratulacje :*
Marzen bardzo mi przykro ((
Megi jeszcze jest szansa, tak jak dziewczyny pisały nawet z troszkę słabszych zarodków może być piękna dzidzia :* a co do bliźniaków to ja bym chciała ale napewno bym nie donosiła ciąży
Strawbelka ja biorę luteinę 2*2 oraz duphaston 3 tabletki dziennie, ale mi lekarz mówił ze absolutnie nie można sobie samemu zmieniać dawek bo może to mieć wpływ na cała procedurę
Dziewczyny a tak swoją droga to długo przyjmowalysvie luteinę dopochwowo? Ja mam juz trochę dość bo co chwile muszę ganiać do kibelka
Dlaczego bys nie donosiła?
A ja chyba zaczynam przeżywać powtórkę z rozrywki, blada druga kreska i coraz silniejsze bóle brzucha. Łykam magnez, wzialam nospe a brzuch naprawde mocno zaczyna boleć
Spróbuj nie stresować sie, łykaj i spokojnie na razie.
Ja mam Crinone i biorę tylko raz dziennie to dawka 90mg czystego progesteronu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dwa razy biorę.
D
Deleted member 134305
Gość
Annemarie dzięki juz sie właśnie dołączyłam, jutro napewno coś uzupełnię
Megi mam duże ryzyko gestozy, w ogóle lekarz mi bardzo odradzał kolejna ciąże, musiałam podpisywać jakieś papiery przed in vitro ze wiem o ryzyku :/ przy bliźniakach pewnie bym doszła do połowy ciąży i dostała to cholerstwo a wtedy można jedynie rozwiązać ciąże :/
Megi mam duże ryzyko gestozy, w ogóle lekarz mi bardzo odradzał kolejna ciąże, musiałam podpisywać jakieś papiery przed in vitro ze wiem o ryzyku :/ przy bliźniakach pewnie bym doszła do połowy ciąży i dostała to cholerstwo a wtedy można jedynie rozwiązać ciąże :/
reklama
G
Gość
Gość
Ewelin a jakies konkrety, dlaczego nie mozna brac wiecej?Strawbelka nie bierz nic na własną rękę. Ewentualnie zadzwoń do lekarza i zapytaj.
Co moze sie stac, przeciez to progesteron.
W innych lekach jestem obcykana, ale w tych progesteronach nie i dlatego Was pytam.
Podziel się: