reklama
Ewunka
Fanka BB :)
To tanio
Ewunka
Przecież jesteśmy umówione Ty masz objawy ha mam @A ja chyba zaczynam przeżywać powtórkę z rozrywki, blada druga kreska i coraz silniejsze bóle brzucha. Łykam magnez, wzialam nospe a brzuch naprawde mocno zaczyna boleć
Nasilasz bóle strachem może jakaś meliske. ?
Staram się nie myśleć, leżę sobie.Przecież jesteśmy umówione Ty masz objawy ha mam @
Nasilasz bóle strachem może jakaś meliske. ?
Zeby bylo weselej cos mi na żołądku siadło chyba, niedb mi .
Taka maruda jestem dzisiaj, przepraszam
onadlaniego30
Staram się nie myśleć, leżę sobie.
Zeby bylo weselej cos mi na żołądku siadło chyba, niedb mi .
Taka maruda jestem dzisiaj, przepraszam
Marudź jak Ci lżej... Po to tu jesteśmy albo to pierwsze nudności
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna, wiem jakie to oczekiwanie. Jeszcze troszke cierpliwosci :*Cały czas odświeżam stronę z wynikami i nic :/
D
Deleted member 134305
Gość
Rada gratulacje :*
Marzen bardzo mi przykro ((
Megi jeszcze jest szansa, tak jak dziewczyny pisały nawet z troszkę słabszych zarodków może być piękna dzidzia :* a co do bliźniaków to ja bym chciała ale napewno bym nie donosiła ciąży
Strawbelka ja biorę luteinę 2*2 oraz duphaston 3 tabletki dziennie, ale mi lekarz mówił ze absolutnie nie można sobie samemu zmieniać dawek bo może to mieć wpływ na cała procedurę
Dziewczyny a tak swoją droga to długo przyjmowalysvie luteinę dopochwowo? Ja mam juz trochę dość bo co chwile muszę ganiać do kibelka
Megi jeszcze jest szansa, tak jak dziewczyny pisały nawet z troszkę słabszych zarodków może być piękna dzidzia :* a co do bliźniaków to ja bym chciała ale napewno bym nie donosiła ciąży
Strawbelka ja biorę luteinę 2*2 oraz duphaston 3 tabletki dziennie, ale mi lekarz mówił ze absolutnie nie można sobie samemu zmieniać dawek bo może to mieć wpływ na cała procedurę
Dziewczyny a tak swoją droga to długo przyjmowalysvie luteinę dopochwowo? Ja mam juz trochę dość bo co chwile muszę ganiać do kibelka
reklama
onadlaniego30
Rada gratulacje :*
Ja mam do 13 tyg zapobiegawczo.
Dlatego wybrałam crinone aplikacja raz dziennie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: