reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A Ty nie masz jakiś kamieni? Tak mi się nasunęło.
Nieee. Kuła mnie dzisiaj macica przy spacerze i bolalo z prawej strony ale tak delikatnie. Teraz Doszedł mocniejszy ból kręgosłupa pachwiny i podbrzusza jak.na @ na całej stronie lewej i środku. Jajniki miałam w Porządku na transferze.czuje jakby zaraz miało mnie zalać :/

reklama
Dziewczyny mi się.bol nasila w boku i pachwinie. W lewym boku mam bóle jak na okres i już nie są.one tak delikatne jak wczoraj.zaczynam się martwić dlaczego :(
Od tych pierogów Cię wzdeło i teraz gdzieś upija . Jutro tylko sałata . :-p :-p
Weź nospe i lulu . A jutro spacerek z psem i pełen Relax no i nie zadaj 50 pierogów :errr:

Od tych pierogów Cię wzdeło i teraz gdzieś upija . Jutro tylko sałata . :-p :-p
Weź nospe i lulu . A jutro spacerek z psem i pełen Relax no i nie zadaj 50 pierogów :errr:
Te pierogi to nawet kapusty nie miały :) a tak serio wtedy po punkcji przez 4 dni nie jadlam prawie wcale przez wzdecie i jak przeszło to pierogi były pod ręką :) a czy można coś czuć przy implantacji? Czy w 3 dpt za wcześnie? Miałam nacinana otoczke.

Te pierogi to nawet kapusty nie miały :) a tak serio wtedy po punkcji przez 4 dni nie jadlam prawie wcale przez wzdecie i jak przeszło to pierogi były pod ręką :) a czy można coś czuć przy implantacji? Czy w 3 dpt za wcześnie? Miałam nacinana otoczke.
Nie wiem nie miałam jeszcze transferu ale przynajmniej 30 razy czekałam na naturalna ciążę i człowiek różne rzeczy potrafił sobie wmówić i porównywać. ..... niektórzy mówią ze coś czują ale co i kiedy i czy to jest to ? Nie wiem nie umiem Ci powiedzieć . Ale teraz to ty jesteś po stymulacji po punkcji po transferze na lekach wiec ma prawo Cię coś boleć to na pewno nie są złe objawy .

Dziewczyny wczoraj siie nagotowalam, napieklam, az mnie zaczelo w pachwinie bolec, pol nocy nie spalam... teraz jest ciut lepiej, wlasnie szykuje sie do pracy, pierwszy dzien. Myslicie ze taki bol to powod do wizyty??

Przedstawiam Oliwiera. Zostałam jego matka ....... chrzestną :rofl2:
Od czegoś trzeba zacząć :laugh2:

Załączniki

• FB_IMG_1460348529878.jpg
    FB_IMG_1460348529878.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 89
  • FB_IMG_1460320313145.jpg
    FB_IMG_1460320313145.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 85
Ale nam się tydzień szykuje! :)

KWIECIEŃ

11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o crio
11: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
11: Strawbelka - punkcja

12: Bety72 - badanie prg
12: megi - punkcja
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
15: ewa292292 - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: pisanka89 - betowanie
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
22: Piska23 - betowanie
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

reklama
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny:) przynieście dobre wieści!

Agatek, a kiedy masz wizytę? Nie ma Cie w kalendarzu...

Westaice, gdzie się zabunkrowalas? ;)

Marzeń, mam nadzieję, ze nadal jesteś na L4?

Annę,jak egzamin? Formalność czy jednak większy wysiłek?

Moniusia, najki, dawno nie pisalyscie...

Ewa651, czy Ty nadal jesteś w szpitalu? Jak wygląda sytuacja u Ciebie?

Dobrego dnia wszystkim!

Do góry