Agarek wszystko będzie dobrze musi być ...Każdy z nas na swoje czrne myśli ale musimy być silne ...Teraz już zawsze będziesz się i coś martwila musisz przywyknąć taką jest rola matki ale dasz radę ..Madzionga gratki, ekstra wiesci, super i baaaaardzo sie ciesze ze wszystko wporzadeczku. Teraz kochana tylko rosnij zdrowiutko :-*
Dziewczynki mam takie czarne mysli, tylko Wam moge powiedziec. Boje sie ze na nast usg uslysze ze serduszko juz nie bije, taki mam stres... Cos okropnego, zadne zycie, zyje z dnia na dzien :/ dzisiaj uslyszalam, ze znajoma poronila, wlasnie w poczatkowych tygodniach... tak bym chciala, zeby ten 1 trymestr juz sie skonczyl...
Jeszcze brzuch mnie zaczal pobolewac :'(
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Dziewczyny, właśnie wyszliśmy z badania
Pan doktor powiedział, że wszystko wygląda super, że dzidzie zdrowo się rozwijają, przeziernosc ok. I przynajmniej jeden z nich to chłopiec :*
Aż się poryczalam z tych emocji...
Załączniki
G
Gość
Gość
Ewunka to Ty? A czyje to takie cudne dzieciaczki?Zobacz załącznik 754329 Zazwyczaj chodzą parami . Tego Ci życzę zdrowej ślicznej parki Zobacz załącznik 754329
Az mi sie lezka w oku zakrecila... Cudne sa!!!
Tez chce takie
Ewunka
Tak to ja i bliźniaki mojej serdecznej koleżanki biorę je często na spacer bo jeszcze nie mam swoich ale już niedługo. One już trochę urosły tu mają ok 7 mies a niedawno miały 5 urodzinyEwunka to Ty? A czyje to takie cudne dzieciaczki?
Az mi sie lezka w oku zakrecila... Cudne sa!!!
Tez chce takie
Ewunka
Wypozyczam od koleżanki będąc z nimi w parku poznałam kobietę czworaczkow i słabo mi do dziśEwunka czyje takie piękne dzieciaczki?
Falka302
Ewunka jakie slodziaki, buziaki od forumowych ciotek!
W końcu wracam do siebie, przeziębienie ustępuje, dupek już odstawiiony, czekam na malpe i przygotowania do crio. Może już na majówkę zabiorę kropka nad jeziorko. Ajjj
Ale Was dziewczyny betuje w tym tygodniu, będzie się działo )))
W końcu wracam do siebie, przeziębienie ustępuje, dupek już odstawiiony, czekam na malpe i przygotowania do crio. Może już na majówkę zabiorę kropka nad jeziorko. Ajjj
Ale Was dziewczyny betuje w tym tygodniu, będzie się działo )))
reklama
ewelin86
O ooo widzę, że też bardzo lubisz ten fraxiparineJa na szczescie wczoraj wzielam ostatni Prolutex i Utrogestan zostal mi narazie tylko ten okropny zastrzyk Fraxiparine...
Trzymam kciuki - powodzenia kolezanki jutro !! :*
Podziel się: