reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Madzionga gratki, ekstra wiesci, super i baaaaardzo sie ciesze ze wszystko wporzadeczku. Teraz kochana tylko rosnij zdrowiutko :-*

Dziewczynki mam takie czarne mysli, tylko Wam moge powiedziec. Boje sie ze na nast usg uslysze ze serduszko juz nie bije, taki mam stres... Cos okropnego, zadne zycie, zyje z dnia na dzien :/ dzisiaj uslyszalam, ze znajoma poronila, wlasnie w poczatkowych tygodniach... tak bym chciala, zeby ten 1 trymestr juz sie skonczyl...
Jeszcze brzuch mnie zaczal pobolewac :'(
Agarek wszystko będzie dobrze musi być ...Każdy z nas na swoje czrne myśli ale musimy być silne ...Teraz już zawsze będziesz się i coś martwila musisz przywyknąć taką jest rola matki ale dasz radę ..

reklama
Dziewczyny, właśnie wyszliśmy z badania :)
Pan doktor powiedział, że wszystko wygląda super, że dzidzie zdrowo się rozwijają, przeziernosc ok. I przynajmniej jeden z nich to chłopiec :*
Aż się poryczalam z tych emocji...
FB_IMG_1458918036839.jpg
Zazwyczaj chodzą parami . Tego Ci życzę zdrowej ślicznej parki
FB_IMG_1458918036839.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1458918036839.jpg
    FB_IMG_1458918036839.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 498
Ewunka jakie slodziaki, buziaki od forumowych ciotek! :)
W końcu wracam do siebie, przeziębienie ustępuje, dupek już odstawiiony, czekam na malpe i przygotowania do crio. Może już na majówkę zabiorę kropka nad jeziorko. Ajjj :rolleyes2:
Ale Was dziewczyny betuje w tym tygodniu, będzie się działo :))))

Ja na szczescie wczoraj wzielam ostatni Prolutex i Utrogestan ;) zostal mi narazie tylko ten okropny zastrzyk Fraxiparine...
Trzymam kciuki - powodzenia kolezanki jutro !! :*

reklama
Do góry