reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To nie byl babel, tam bylo duzo tego powietrza.
Naprawdę nic Ci nie będzie wzięłam juz 2 razy i mam się dobrze . Jak robiłam zastrzyki ostatnio 2 dziennie tez z powietrzem i nic mi nie jest . Na tych ulotkach wszystko jest lekko wyolbrzymione . Jestem cała i zdrowa a bàbelkow podałam sobie dużo.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie zwracam na to uwagi tak mnie uczono robić . Nawet nie wiem jak z tego długopisu udało Co się pozbyć powietrza :-p Nie wiem bo nigdy nie próbowałam.
A jak dziś wyglądała kontrola. ?
Jajka wielkosci od 15, 17,18,19,20 ( te 6 sztuk) pojawily sie jeszcze dwa male 10 i 12, no ale z nich to nic nie bedzie bo duzo nie urosna do poniedzialku.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A jaki rozmiar powinny mieć jajeczka zeby były dobre do pobrania? Do którego momentu rosną? Do samej punkcji czy po podaniu ovitrelle juz nie?

A jaki rozmiar powinny mieć jajeczka zeby były dobre do pobrania? Do którego momentu rosną? Do samej punkcji czy po podaniu ovitrelle juz nie?

Ovitrell na na celu zakończenie dojrzewania komórki i w rezultacie jej pęknięcie. Czyli po podaniu leku pęcherzyki jeszcze rosną. Ja zawsze słyszałam, że pękają, gdy mają 22-25 mm i ze takie są najlepsze

Cześć dziewczyny :)
Chyba zaczynam powoli się stresować:( wieczorem brzuch zaczął bolec jak na @ teraz już nic nie boli. Ale wczoraj najgorsze myśli, że nic z tego. Do piątku to ja oszaleje chyba :(
Miłego dnia życzę :*

Madzionga, pięknych widoków dziś :)

KWIECIEŃ

10: madzionga - prenatalne w I trymestrze

11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o crio
11: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
11: Strawbelka - punkcja
12: Bety72 - badanie prg
12: megi - punkcja
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
15: ewa292292 - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: pisanka89 - betowanie
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
22: Piska23 - betowanie
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Ewelin, no niestety nie da się tych negatywnych emocji wyłączyć. Chcemy myśleć jedno, ale głową robi swoje. Pamiętaj, ze wszystko co mogłaś, już zrobiłaś i ze sa naprawdę duże szanse na sukces :) ja tam kciuków nie puszczam!

A u mnie nadal kociokwik w głowie, nic się nie dzieje, a ja mi mogę do wizyty doczekać.
Pnadto zmarła moja ciocia i nastroje kiepskie :(

reklama
Do góry