reklama
najki
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
N@t@li@89
Cześć dziewczyny mam głupie pewnie pytanie od rozpoczęcia tabletek antykoncepcyjnych mam odczucie że zaraz dostanę okres; (( i do tego nawracające zapalenie pęcherza; (( lykam furagine i pije dużo herbaty z cytryną. Powiedzcie mi czy te objawy jak na @ to normalne nie zaszkodzi mi to dalej
)
Ja jestem w czasie stymulacji mnie głowa nie boli Ale pamiętaj każdy organizm inny.Dziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie![]()
pisanka89
Też to zauważyłam. Od wczoraj prawie wogole ze mnie nie wypływa. Myślałam już że źle wkladam :/Zauważyłam tylko, ze wypływa ze mnie mniej luteiny, niż kilka dni temu
MartiniM
Mnie tez glowa nie bolala - mimo ze mnie raczej glowa czesto pobolewa. Moze tutaj jestes delikatniejsza hehDziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie![]()
Może coś ją wsysaTeż to zauważyłam. Od wczoraj prawie wogole ze mnie nie wypływa. Myślałam już że źle wkladam :/
reklama
pisanka89
U mnie na początku wyplywalo i to sporo. Na tyle że raz mi spodnie przemokly z podpaska bp gdzieś tam podcieklo. A w tym momencie to wkładka wystarczy i to jest czysta praktycznieJeżeli chodzi o luteine to mi prawie wogole nic nie wyplywalo a czytałam że dziewczynom wypływa i też się martwilam ze u mnie inaczej .
Podziel się: