reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie :confused2:

Cześć dziewczyny mam głupie pewnie pytanie od rozpoczęcia tabletek antykoncepcyjnych mam odczucie że zaraz dostanę okres; (( i do tego nawracające zapalenie pęcherza; (( lykam furagine i pije dużo herbaty z cytryną. Powiedzcie mi czy te objawy jak na @ to normalne nie zaszkodzi mi to dalej;))

Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie :confused2:
Ja jestem w czasie stymulacji mnie głowa nie boli Ale pamiętaj każdy organizm inny.

Mnie tez glowa nie bolala - mimo ze mnie raczej glowa czesto pobolewa. Moze tutaj jestes delikatniejsza heh ;)

Natalia Ja za pierwszym razem przy antykacH miałam bóle Jajników bardzo długo i wydecie brzucha więc myślę że to normalne, organizm musi się przyzwyczaić do zmian hormonalnych, za drugim razem nie czułam Już nic.

Jeżeli chodzi o luteine to mi prawie wogole nic nie wyplywalo a czytałam że dziewczynom wypływa i też się martwilam ze u mnie inaczej .

reklama
Jeżeli chodzi o luteine to mi prawie wogole nic nie wyplywalo a czytałam że dziewczynom wypływa i też się martwilam ze u mnie inaczej .
U mnie na początku wyplywalo i to sporo. Na tyle że raz mi spodnie przemokly z podpaska bp gdzieś tam podcieklo. A w tym momencie to wkładka wystarczy i to jest czysta praktycznie

Do góry