reklama
Mi lekarz mówił że w ciągu 14 dnA jak się teraz liczy kiedy dostanę @? Bo przecież ten cykl jest sztuczny???
Puki bierze sie leki to raczej się nie dostanie dopiero jak się odstawi leki po jakiś 3-4dniach.A jak się teraz liczy kiedy dostanę @? Bo przecież ten cykl jest sztuczny???
U mnie krwawienie po nieudanym transferze pojawiało się zwykle w spodziewanym terminie, może dzien, dwa pozniej. Oczywiscie po odstawieni lekówA jak się teraz liczy kiedy dostanę @? Bo przecież ten cykl jest sztuczny???
G
Gość
Gość
Mnie cidziennie boli glowa, jestem strasznie slaba, odkurze jeden pokoj i musze odpaczac, a dzis to chyba puszcze paeia bo mi niedobrzeDziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie
Najki - Ty wiesz ze tez tak mnie głowa bolała przez kilka dni? A tez nigdy mnie nie boli. Dopiero teraz jak napisałaś to skojarzyłam z lekami, bo wczesniej zwalałam na pogodę.
Z serii pytań idiotycznych - jak we wtorek mam punkcję, to trzeci dzien jest w piątek?? Jak sie liczy bo juz mi sie wszystko pomieszało.
Z serii pytań idiotycznych - jak we wtorek mam punkcję, to trzeci dzien jest w piątek?? Jak sie liczy bo juz mi sie wszystko pomieszało.
Dzieki chyba to hormony mi na głowę szkodzą
G
Gość
Gość
Dziewczyny blagam odpiszcie szybko. Bo zaraz zadtrzyk mam robic.
Jak robicie ovitrelle??? Patrzylam na filmik i tam podaja z powietrzem ze strzykawki!!! Eypuszczacie to powietrze przed podaniem???
Jak robicie ovitrelle??? Patrzylam na filmik i tam podaja z powietrzem ze strzykawki!!! Eypuszczacie to powietrze przed podaniem???
reklama
G
Gość
Gość
No wlasnie w ulotce nie ma nic o babelkach i powietrzu. Pisze tylko zeby odrazu podac zastrzyk. Na filmiku tez nie pokazuja zeby upuscic powietrze
Blagam niech ktos mi odpowie.
Powietrza przeciez mie mozna podac...czemu tam nic nie pisze
Blagam niech ktos mi odpowie.
Powietrza przeciez mie mozna podac...czemu tam nic nie pisze
Podziel się: