reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie :confused2:
Mnie cidziennie boli glowa, jestem strasznie slaba, odkurze jeden pokoj i musze odpaczac, a dzis to chyba puszcze paeia bo mi niedobrze:(

Najki - Ty wiesz ze tez tak mnie głowa bolała przez kilka dni? A tez nigdy mnie nie boli. Dopiero teraz jak napisałaś to skojarzyłam z lekami, bo wczesniej zwalałam na pogodę.

Z serii pytań idiotycznych - jak we wtorek mam punkcję, to trzeci dzien jest w piątek?? Jak sie liczy bo juz mi sie wszystko pomieszało.

Dziewczyny blagam odpiszcie szybko. Bo zaraz zadtrzyk mam robic.
Jak robicie ovitrelle??? Patrzylam na filmik i tam podaja z powietrzem ze strzykawki!!! Eypuszczacie to powietrze przed podaniem???

Ja juz nie pamietam konkretnie tego zastrzyku ale zawsze stukam zeby bąbelki poszly w gore i "wyszly" ze strzykawki przed podaniem leku. Doczytaj w ulotce jak powinnaś to zrobic

reklama
No wlasnie w ulotce nie ma nic o babelkach i powietrzu. Pisze tylko zeby odrazu podac zastrzyk. Na filmiku tez nie pokazuja zeby upuscic powietrze:(
Blagam niech ktos mi odpowie.
Powietrza przeciez mie mozna podac...czemu tam nic nie pisze:(

Do góry