reklama
Ja myślę, ze pójdę już w środę. Nie chce w razie czego przez kolejnych kilka dni wierzyć, ze sie uda w sytuacji kiedy, juz dawno bedzie wszystko przesądzoneHej dziewczynki. Jak się czują zakropkowane w tym tygodniu?. Ja jestem dzisiaj 2dpt . Ogólnie leżę non stop . Zaczynają boleć mnie piersi no ale to pewnie od leków. Idę na betę w czwartek. Myślę ze będzie to dobra data po 5 dniowej blastocyscie
pisanka89
Fanka BB :)
graj graj ja sciagnelam sobie 4 ;p wczoraj chwile gralam zostawilam sismy same na 5 minut i poszłam do toalety i mąż mi się spalił od razu przy gotowaniu obiadu....nawet w grze zostawić faceta samego to zginie bez kobietyPisanka ale mi chęci na simsy zrobiłaś
pisanka89
Ja właśnie idę robić brokułową żeby się czymś zająć Malina uszy do góry Ewelin jak się nie stresowac zdradz proszęMalina myśl teraz o sobie i Kropku Nie stresuj sie, bo i Kropek się stresuje Odpoczywaj, poczytaj dobrą książkę I sama zobaczysz jak szybko czas zleci
Bety72
Hr
Hej. Odważna jesteś z tą betą chociaż to będzie dopiero 7dpt także ostro grasz ja mam na 18.04 też 5-cio dniowej blastki. Piersi mnie już ponad tydzień bolą ale to hormony i jeszcze te tabsy. Najgorzej wieczorem jak uwalniam z puszorka Ogólnie to przecież w ciąży jesteśmy to samopoczucie ciążowe musi byćHej dziewczynki. Jak się czują zakropkowane w tym tygodniu?. Ja jestem dzisiaj 2dpt . Ogólnie leżę non stop . Zaczynają boleć mnie piersi no ale to pewnie od leków. Idę na betę w czwartek. Myślę ze będzie to dobra data po 5 dniowej blastocyscie
reklama
Podziel się: