reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kamka właśnie jakie dawki przyjmujesz? Tak czy tak, jeśli nie masz kontroli to progesteron i estriadol powinien być kontrolowany. A i jakie leki bierzesz?
Właśnie nic nie mówił żeby sprawdzać przepraszam że tak późno odpisuje w pracy jeszcze...biorę dekaoeptyl po 150 gonal i 150 pregaveris.

No właśnie ja też nie należę do osób, które maja gazy. Nawet się zastanawiałam co mi tak brzuch wywaliło. Nigdy tak nie było. Dopiero po transferze się zaczęło. Albo to po fraxiparine :p

reklama
Do góry