reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Mialam, ale w sumie laczylam bardziej ze to ciagle po punkcji , bo wiadomo narkoza...Dziewczyny ja w ogóle na alkohol nie mam ochoty. Ostatnio chyba w ostatki piłam. Podejrzewam że za tydzień będę zalewac smutki.
Mam takie pytanie trochę żenujące czy po transferze mialyscie gazy ?
Haha ja wlasnie gotuje pierogi z truskawkami, ale delikatnie, tylko 6Co do gazów to też dzisiaj mam cały dzień. Zabrałam sie za kolacje. I właśnie kończę 400 gram pierogow...z kapusta... Całe opakowanie z biedry będzie siła rażenia większa
A dzięki to rozumiem już dlaczego tak późno ale zeczywiscie po 6 dniach od początku stymulacji...Wszystko dobrze masz kontrolę po 5 lub 6 zastrzykach gonalu wiec jak prawie każdy niektórzy zaczynają zastrzyki w 2 dc inni w 5 dc ale kontrol po 5- 6 .? Masz jeśli dobrze zrozumiałam.
MartiniM
Mnie dzisiaj tez meczyla chec na truskaweczkiHaha ja wlasnie gotuje pierogi z truskawkami, ale delikatnie, tylko 6
ewelin86
Ja ostatnio całą paczkę pierogów z kapusta zjadłam może dopiero teraz daje o sobie znaćCo do gazów to też dzisiaj mam cały dzień. Zabrałam sie za kolacje. I właśnie kończę 400 gram pierogow...z kapusta... Całe opakowanie z biedry będzie siła rażenia większa
pisanka89
Mam 4 kg truskawek z lata jeszcze zamrozonych wpadaj ja dzisiaj już pierogi z jagodami i serem zaliczylam. Ja nie wiem jakiś pierogowy dzieńMnie dzisiaj tez meczyla chec na truskaweczki
reklama
Podziel się: