reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
Lula2000 bardzo mi przykro , ale mała nadzieja jeszcze jest aż do wyniku bety.
Więc powodzenia.
sham , Lula2000 dziewczyny ja po 2 nieudanej próbie też się przeniosłam z Katowic do Bielska. Nie wiem czy to była dobra decyzja , dopiero się okaże , ale nie żałuję bo inne miejsce inny lekarz i inne podejście daje mi jakoś większą wiarę.
Dziś mam 3 dpt i nie mogę się już doczekać testowania.
Więc powodzenia.
sham , Lula2000 dziewczyny ja po 2 nieudanej próbie też się przeniosłam z Katowic do Bielska. Nie wiem czy to była dobra decyzja , dopiero się okaże , ale nie żałuję bo inne miejsce inny lekarz i inne podejście daje mi jakoś większą wiarę.
Dziś mam 3 dpt i nie mogę się już doczekać testowania.
margolka280883
Zaciekawiona BB
Witajcie Dziewczyny:-) Jestem tutaj nowa Ciesze sie ze znalazlam to forum, duzo sie od Was dowiedzialam. Ja lecze sie za granica a dokladnie w UK, o dzidziusia staramy sie od 8 lat, szereg badan w PL zabiegow i nic, wiec postanowilismy wyjechac i spróbować w UK. Tydzien temu zostalam zakwalifikowana na zabieg in vitro, cholernie sie ciesze ale i tez cholernie sie boje:-( 13.10 ide na pierwsza wizyty do kliniki mamy omowic caly proces jaki mnie czeka, dobor lekow itd. Jest moze ktos kto juz to ma za soba i moze mi powiedziec wiecej na ten temat. Trzymam za nas wszystkie kciuki:-)
2,39 beta :-( chlip, chlip.....
Lula nie odchodz tylko z forum, potrzebuje namiary na Cie !!
muszę z kimś pogadać choć mailowo, utulam !!
sham - ja nigdzie nie odchodze :-)
Jestem dopiero na 160 stronie tego wątku bo tu dziewczyny naprawdę dużo cennych informacji zawarły. Muszę czytać bo może wpadnę na coś na co lekarze nie wpadli.
Niestety u większości lekarzy zauważyłam kompletny brak zainteresowania moimi wynikami badań...
Jestem dopiero na 160 stronie tego wątku bo tu dziewczyny naprawdę dużo cennych informacji zawarły. Muszę czytać bo może wpadnę na coś na co lekarze nie wpadli.
Niestety u większości lekarzy zauważyłam kompletny brak zainteresowania moimi wynikami badań...
Matylda78
Fanka BB :)
Lula2000 & Sham- tulę mocno i pocieszam jak się da. Wypłaczcie się i zbierajcie siły. Następnym razem się uda!
Margolka - ja mam to za sobą, jak masz pytania - to pytaj. Zajrzyj też na wątek: Staraczki na wyspach... może tam coś znajdziesz.
Margolka - ja mam to za sobą, jak masz pytania - to pytaj. Zajrzyj też na wątek: Staraczki na wyspach... może tam coś znajdziesz.
Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Strasznie mi przykro Lula200
Dziewczyny odebrałam betkę w 9 dniu po transferze i jest 63,25!!!
Nie wiem co o tym myśleć!!!
Ja nie wierze w to co widzę !!!!
Aha i jeszcze pytałyście o inną klinikę o której myślałam to Invimed i dr Dworniak, słyszałam dużo dobrego o nim.
Strasznie mi przykro Lula200
Dziewczyny odebrałam betkę w 9 dniu po transferze i jest 63,25!!!
Nie wiem co o tym myśleć!!!
Ja nie wierze w to co widzę !!!!
Aha i jeszcze pytałyście o inną klinikę o której myślałam to Invimed i dr Dworniak, słyszałam dużo dobrego o nim.
Podziel się: