No właśnie jak Was czytam to sama się zdziwiłam bo widać że w każdej klinice mają swoje zasady prowadzenia. Ja biorę od-21dc dekapeptyl od 5 dc gonal i prefaveris jutro 11dc i ust kontrolne i pierwszy raz zrobią mi estradiol i progesteron. Martwi mnie też jeszcze ten ucisk na pęcherz. A jak to jest u Ciebie?Kamka a czym się stymulujesz? Trochę dziwne, że nie kontrolują Ci hormonów. U mnie też brzuch bolał i był wzdęty, to od stymulacji.
reklama
butterfly1331
Moderator
Dostałam Gonapeptyl. Codziennie 0,1 mg/1 ml.Ja chyba po 13 tabletkach będę miała kontrolę . A jakie masz zastrzyki i w jakich dawkach. ?
butterfly1331
Moderator
U mnie będzie pewnie podobnie. Na samą myśl,że mam to zrobić jestem przerażona. Mąż się rwie,ale wiem, że spanikuję i skończyć się płaczem i awanturą. Jutro będę oglądać filmiki,może to coś pomoże. Podobno mam się nie przejmować pęcherzykami powietrza. Zobaczymy, co to będzie.Super, ze wyniki ok.
Zastrzyki robię sama, M sie panicznie boi, wczoraj nawet o tym rozmawialiśmy i mu powiedziałam, ze sobie nie wyobrażam, ze on mógłby sobie sam nie zrobić jeśli byłaby taka konieczność. Wtedy on mnie zapytal czy ja skoczyłabym na bungee jakby trzeba było. Więc w sumie dopiero wczoraj zrozumiałam jaka to faktycznie dla niego fobia.
Ja dziś rano zmarnowałam jeden zastrzyk, bo nie mogłam się pozbyć pęcherza z powietrzem, a drugi przy ściąganiu gumki z igły wbiłam sobie w palec taka jestem specjalistka
Ja szczerze mówiąc wolę sama, powolutku sobie podaję, przynajmniej wiem, ze mam nad tym kontrolę a tez nienawidzę igieł, przy pobraniu krwi wykręcam szyje jak w "Egzorcyście"U mnie będzie pewnie podobnie. Na samą myśl,że mam to zrobić jestem przerażona. Mąż się rwie,ale wiem, że spanikuję i skończyć się płaczem i awanturą. Jutro będę oglądać filmiki,może to coś pomoże. Podobno mam się nie przejmować pęcherzykami powietrza. Zobaczymy, co to będzie.
butterfly1331
Moderator
Ja robię dokładnie tak samo :-) podniosłaś mnie na duchu :-)Ja szczerze mówiąc wolę sama, powolutku sobie podaję, przynajmniej wiem, ze mam nad tym kontrolę a tez nienawidzę igieł, przy pobraniu krwi wykręcam szyje jak w "Egzorcyście"
pisanka89
Fanka BB :)
Mnie też ale ja jestem dopiero 1dptA mnie ciągnie w lewej pachwinie co jakiś czas od rana
kasia_basia
No właśnie jak Was czytam to sama się zdziwiłam bo widać że w każdej klinice mają swoje zasady prowadzenia. Ja biorę od-21dc dekapeptyl od 5 dc gonal i prefaveris jutro 11dc i ust kontrolne i pierwszy raz zrobią mi estradiol i progesteron. Martwi mnie też jeszcze ten ucisk na pęcherz. A jak to jest u Ciebie?
Czyli zaczęłaś 5dc. To jest chyba inny protokół niż ja miałam. Wizyty chyba są wtedy inaczej ustawione. Tak naprawdę było coś widać w 7 dniu stymulacji. Spokojnie.
kasia_basia
A mi wczoraj drętwiała prawa stopa.A mnie ciągnie w lewej pachwinie co jakiś czas od rana
reklama
ewelin86
A mi też dziś lekko rwało w lewej pachwinie, ale po kilku min przeszłoA mi wczoraj drętwiała prawa stopa.
Podziel się: