reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
to pisz ,pisz, pisz, wywalaj ten stach w powietrze ;););) strach nie jest w sumie taki zly bo nas mobilizuje do dzialania.

ejjjj,az mi cos w oczach zakrecilo:)
co pani embrio powiedziala,i pan doktor?
pochwal sie;)

to pisz ,pisz, pisz, wywalaj ten stach w powietrze ;););) strach nie jest w sumie taki zly bo nas mobilizuje do dzialania.

ejjjj,az mi cos w oczach zakrecilo:)
co pani embrio powiedziala,i pan doktor?
pochwal sie;)
A boje się, że jak pierwszy raz nie wyszedł to drugi tym bardziej nie wyjdzie.
Bo to znaczy, że coś jest nie tak.
To jeszcze musze sobie przetrawic.

Pani embriolog super babka. Dzwonie i pytam o zarodki. Pani mówi, że są i to bardzo dobre. Dwie 5 ( jedna aa druga chyba ab czy cos takiego) i 4 aa. W ogóle strasznie je zachwala.
Zapytała kiedy testuje. Jak jej powiedziałam co i jak, to było jej przykro i lekko ni wierzyla. Ale zaraz powiedziała mi, że jestem młodą, zarodki dobre, a teraz macica i cały organizm od leków odpocznie to będzie inaczej i się uda. Żebym sobie wszystko poukladala. Zapytała jak samopoczucie. Żebym się nie poddawała i jak już minął emocje to mam wrócić. Itp.
A jak jej mówię, zw e wraca juz, zaraz to się ucieszyła jakby to jej kropki były :)
Nie no w ogóle. Tak bardzo ciepło ze mną rozmawiała. Od samego początku. Za nim jeszcze jej powiedziałam o niepowodzeniu.
No przytulilabym ja. Taka słodka :)

Z moim niegrzecznym doktorkiem to dłuższą historia. Nie będę zaśmiecać forum tym :)

A boje się, że jak pierwszy raz nie wyszedł to drugi tym bardziej nie wyjdzie.
Bo to znaczy, że coś jest nie tak.
To jeszcze musze sobie przetrawic.

Pani embriolog super babka. Dzwonie i pytam o zarodki. Pani mówi, że są i to bardzo dobre. Dwie 5 ( jedna aa druga chyba ab czy cos takiego) i 4 aa. W ogóle strasznie je zachwala.
Zapytała kiedy testuje. Jak jej powiedziałam co i jak, to było jej przykro i lekko ni wierzyla. Ale zaraz powiedziała mi, że jestem młodą, zarodki dobre, a teraz macica i cały organizm od leków odpocznie to będzie inaczej i się uda. Żebym sobie wszystko poukladala. Zapytała jak samopoczucie. Żebym się nie poddawała i jak już minął emocje to mam wrócić. Itp.
A jak jej mówię, zw e wraca juz, zaraz to się ucieszyła jakby to jej kropki były :)
Nie no w ogóle. Tak bardzo ciepło ze mną rozmawiała. Od samego początku. Za nim jeszcze jej powiedziałam o niepowodzeniu.
No przytulilabym ja. Taka słodka :)

Z moim niegrzecznym doktorkiem to dłuższą historia. Nie będę zaśmiecać forum tym :)

To wcale nie znaczy,"ze cos nie tak" zdrowe kobiety tez nie zachodza co miesiac w ciaze,jak wykozystasz 100% czyli 4 podejscia i sie nie uda,to wtedy ,znaczy;)
ale do tego nie dojdzie!!! :):):) masz piekne kropki:)

reklama
Do góry