reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sama nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć... z 5 dojrzałych komórek 2 się zaplodnily.
powiem Wam że liczyłam na 3
No ale liczę, że te 2 zostaną ze mną.
Anika proszę wpisz mnie na jutro - transfer

reklama
Ewelin, są zarodki, jest radosc:) to są dwa dołączę i w nich jest moc:)
Będziesz mieć transfer dwójki?

Pamiętam, jak zadzwonił embriolog i powiedział, ze zazwyczaj zapladnia się 30%

Ewelin, są zarodki, jest radosc:) to są dwa dołączę i w nich jest moc:)
Będziesz mieć transfer dwójki?

Pamiętam, jak zadzwonił embriolog i powiedział, ze zazwyczaj zapladnia się 30%
Tak dwa bedę miała podawane. Ale wiesz jakby nie wyszło to mogłabym do crio podchodzić. A jak się nie uda kolejna procedura, znów kasa. Na razie kasa jest, ale na ile jeszcze wystarczy, nie mam pojęcia
Ale powoli zaczynam myśleć o adopcji

Sama nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć... z 5 dojrzałych komórek 2 się zaplodnily.
powiem Wam że liczyłam na 3
No ale liczę, że te 2 zostaną ze mną.
Anika proszę wpisz mnie na jutro - transfer
Ew :* ciesz się kobieto! Nie płaczemy! Przypominam, że do ciąży wystarczy 1 :*

Ostatnio marudzilam to teraz się pochwale.
Od wczoraj się trochę uspokoiłam. Ale dzisiaj mam mega hiper dobry dzień. Jest u nas super pogoda ( prawie 20 °C :O), mąż czuje się już ok, głowa i serce chcą znów walczyć z podwójną siłą, a na dodatek bardzo bardzo serdeczna pani embriolog! Aż zbyt pięknie :)

Ewelin, a to już postanowione, ze dwa będą podane czy jeszcze się zastanawiasz? Tak jak mówisz, ewentualnie jeden byłby na crio.
Myślę, ze to nielatwa decyzja.

Westi, i tak trzymaj :) mnie też zawszempodbudowuja dobrzy, zyczliwi ludzi, tacy, którzy jednym zdaniem, słowem, gestem potrafi dogonić ciemne chmury:)

Wiesz co Aniko, to już postanowione, że dwa. Chyba, że jutro dr coś powie innego. Ale embriolog mówił, że dwa podadzą jutro.

Wiesz co Aniko, to już postanowione, że dwa. Chyba, że jutro dr coś powie innego. Ale embriolog mówił, że dwa podadzą jutro.
No gitarka! Będzie dobrze mamuśka :)
Anika żebyś wiedziała. Ale byłam w lekkim szoku jak ta rozmowa przebiega. W ogóle to była chyba embriolog, która była przy transferze :)
Zebrałam się w sobie i od dziś lykam magnez i żelazo z b6 i b12 :)

Aaa Anika jak brzuch? Lepiej?

reklama
Do góry