reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Tak dwa bedę miała podawane. Ale wiesz jakby nie wyszło to mogłabym do crio podchodzić. A jak się nie uda kolejna procedura, znów kasa. Na razie kasa jest, ale na ile jeszcze wystarczy, nie mam pojęciaEwelin, są zarodki, jest radosc to są dwa dołączę i w nich jest moc
Będziesz mieć transfer dwójki?
Pamiętam, jak zadzwonił embriolog i powiedział, ze zazwyczaj zapladnia się 30%
Ale powoli zaczynam myśleć o adopcji
Ew :* ciesz się kobieto! Nie płaczemy! Przypominam, że do ciąży wystarczy 1 :*Sama nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć... z 5 dojrzałych komórek 2 się zaplodnily.
powiem Wam że liczyłam na 3
No ale liczę, że te 2 zostaną ze mną.
Anika proszę wpisz mnie na jutro - transfer
Ostatnio marudzilam to teraz się pochwale.
Od wczoraj się trochę uspokoiłam. Ale dzisiaj mam mega hiper dobry dzień. Jest u nas super pogoda ( prawie 20 °C :O), mąż czuje się już ok, głowa i serce chcą znów walczyć z podwójną siłą, a na dodatek bardzo bardzo serdeczna pani embriolog! Aż zbyt pięknie
anika11
Fanka BB :)
Ewelin, a to już postanowione, ze dwa będą podane czy jeszcze się zastanawiasz? Tak jak mówisz, ewentualnie jeden byłby na crio.
Myślę, ze to nielatwa decyzja.
Westi, i tak trzymaj mnie też zawszempodbudowuja dobrzy, zyczliwi ludzi, tacy, którzy jednym zdaniem, słowem, gestem potrafi dogonić ciemne chmury
Myślę, ze to nielatwa decyzja.
Westi, i tak trzymaj mnie też zawszempodbudowuja dobrzy, zyczliwi ludzi, tacy, którzy jednym zdaniem, słowem, gestem potrafi dogonić ciemne chmury
No gitarka! Będzie dobrze mamuśkaWiesz co Aniko, to już postanowione, że dwa. Chyba, że jutro dr coś powie innego. Ale embriolog mówił, że dwa podadzą jutro.
Anika żebyś wiedziała. Ale byłam w lekkim szoku jak ta rozmowa przebiega. W ogóle to była chyba embriolog, która była przy transferze
Zebrałam się w sobie i od dziś lykam magnez i żelazo z b6 i b12
Aaa Anika jak brzuch? Lepiej?
reklama
Podziel się: