ewelin86
Fanka BB :)
Tak Marzen czekamy cały czas może niedługo dadzą nam znać co tam się wyklułoMoniusia teraz będzie już dobrze.
Pisanko będą zarodeczki
Westaice dziwny ten Twój lekarz.
Ewelin czekamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Marzen czekamy cały czas może niedługo dadzą nam znać co tam się wyklułoMoniusia teraz będzie już dobrze.
Pisanko będą zarodeczki
Westaice dziwny ten Twój lekarz.
Ewelin czekamy.
U mnie wiedzą mama z siostrą oraz teściowa ze szwagierką, no i przyjaciółka wie.Właśnie dziewczyny jak to u was jest z rodzina? informowałyście, ze bedziecie miec in vitro czy nie mowilyście nic nikomu? u nas chyba by nie zrozumieli lub wytykali by palcami...
Wydaje mi się, że często jest tak, że przyparci do muru, patrzymy troszkę inaczej na rzeczywistość. I to co tu i teraz nas ogromnie przytłacza, zasłaniając jednocześnie to co było dobre.Ja też tak myślałam, ale myślałam o tych dobrych chwilach z jego rodziną, o tym jakim człowiekiem dobrym jest jego brat, jak bardzo mu zależy na naszym szczęściu i na moim uśmiechu..
Co do adopcji powiedziałam, że jest szalony, że mógłby tak i biologiczne i z domu dziecka, że nie spodziewałabym się, a on, że nie jest szalony, jest tak zdeterminowany. Bo człowiek dla kogoś żyć musi...
Wujek jest popierniczony, w sumie to mąż mojej cioci, taki ciołek;p no, ale też nie wie o problemie to co innego..
Samo życie...
Wiem tylko, że życie mamy jedno i zawsze jakoś będzie, jednak to prawda, że te chwile są w życiu najlepsze, warto, że mamy choć jedną osobę dla której warto się budzić...
Jeszcze stwierdzenie (chyba) aniołkowej mi pomogło, żeby pójść na chrzest - że trzeba walczyć z demonami. Fakt było bardzo normalnie, a ja wyobrażałam sobie niestworzone sytuacje. Gdybym nie poszła byłoby jeszcze gorzej...
Ja myślę że ta ustawa wejdzie i ze in vitro będzie w Polsce zabronione. ...... mam nadzieje ze naniosa poprawki i nie zmusza kobiety do rodzenia dzieci z gwałtu z poważnymi wadami i zakarza badań prenatalnych . Ja nie czytam tego dokładnie bo mi słabo. ....cofamy się do średniowiecza niestety