reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam wyrozumiałości przełożonych. Ja muszę kombinować jak koń pod górę. Każda wizyta do lekarza i załatwianie wolnego to przeprawa ekstremalna.
Jak sobie pomyślę, że zaraz znów będę musiała do crio tak kombinować, a potem ze zwolnienia się tłumaczyć - tak.musze się tłumaczyć bo mi żyć nie dają!- to aż mi się płakać chce.
westaice, nie jesteś sama ja też mam przeprawę przez kamienistą drogę. a co najśmieszniejsze, to z tego powodu , że nikt nie wie dlaczego to wolne, po co? i to jest największy problem szefa, bo plotkara chciałaby się popastwić, jest z tych co karmią się kopaniem leżącego.
ja potrzebuję słońca jakieś u nas chmury gęste. ale wiosną pachnie cudnie
3mam kciuki za dzisiejsze wieści wizytowe
Ann właśnie czego nie się nie robi. Strasznie to ciężkie wszystko.
Magda o to pewnie też chodzi. A druga sprawa, że u mnie to by chcieli żebyśmy w ogóle życia prywatnego nie mieli.
Jakbym powiedziała po co to byłabym spalona.
A u mnie słońce się rozkręca. Dzięki Anika. :* Może Wit D naturalna trochę mnie nastroi pozytywnie
Magda o to pewnie też chodzi. A druga sprawa, że u mnie to by chcieli żebyśmy w ogóle życia prywatnego nie mieli.
A u mnie słońce się rozkręca. Dzięki Anika. :* Może Wit D naturalna trochę mnie nastroi pozytywnie
MagdaM33
Zrobione,3 tyg.wolnego:-) :-) :-) :-) kto pije kawe ze mna?
ja mogę się dołączyć z herbatą z mlekiem, tylko to mi wchodzi :-)
o to, to , to...
Bety72
West to powiedz to a słońce na pewno usłyszy. Ja na nie też czekam bo ja po tej samej stronie PL tyle, że niżej.Tylko to mi pozostało nie wiem na ile pomoże
A ja bym chciała powiedzieć, że u mnie nieśmiało słońce wychodzi zza chmur
Dziewczyny kciuki za Was dzisiaj.
anika11
Poslalam słońce w świat i u mnie się schowalo....
U mnie stymulacja i punkcja były w wakacje, więc "udało sie" bez kombinowania w szkole. Też nikogo nie wtajemniczalam, więc były kombinacje. Tyle że w szkole nie ma urlopu, więc trzeba było l4 przynieść od rodzinnej.
Marzeń, a Ty dziś w pracy?
U mnie stymulacja i punkcja były w wakacje, więc "udało sie" bez kombinowania w szkole. Też nikogo nie wtajemniczalam, więc były kombinacje. Tyle że w szkole nie ma urlopu, więc trzeba było l4 przynieść od rodzinnej.
Marzeń, a Ty dziś w pracy?
najki
Witam się
Nikaa wspaniałe wieści! Super, że u Was wszystko dobrze a Synek pięknie rośnie Gratuluję
Ja się wybieram zaraz na wizytę proszę o kciuki &&&
Miłego Dnia babki!
Kachna ???????????????? Czekam na dobre wieści od Ciebie i zaciskam kciuki za Twoje maluszki!
Nikaa wspaniałe wieści! Super, że u Was wszystko dobrze a Synek pięknie rośnie Gratuluję
Ja się wybieram zaraz na wizytę proszę o kciuki &&&
Miłego Dnia babki!
Kachna ???????????????? Czekam na dobre wieści od Ciebie i zaciskam kciuki za Twoje maluszki!
reklama
Podziel się: