reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

szarlotka to mialas przeboje...
sakmi jak tam?
danii no wlasnie dzis dostalam rozwolnienia rano...kurcze chyba miesiaczka idzie:(zawsze tak mam przed miesiaczka:/cos mi sie wydaje ze nici z tego in vitro...:/
UPSA powodzenia!!!
danii zleci szybko i znow zaczniesz...uda sie w koncu, musi!

reklama
Minie2011 ano stresy miałam, a żeby było śmiesznie to były Święta Wielkanocne i byliśmy w hotelu....na śniadanie nie potrafiłam zejść...ledwo co mnie M dotaskał, siedziałam jak na szpilkach i zeżarłam tonę no-spy....a ze śniadania nici, zgłodniałam jak już było po....:)ale urwis przetrwał....:)i daje matce popalić teraz....

cześć dziewczyny ,
Witam wszystkie nowe starające się,bo widzę ,że jak mnie nie było to dołączyło do nas sporo nowych dziewczyn ;-),
mam nadzieję,że mnie jeszcze dziewczyny pamiętacie ;-) w tym miesiącu zamierzam zabrać swoje mrozaczki 2 szt z 4 do domku :-) ,23 mam usg no i koniec miesiąca criotransfer ,jestem w 6 dc no i jestem na encorcie i clo ,bo niestety moje jajniki się rozleniwiły i same nie chcą produkować jajeczek ;-(
trzymam kciuki za wszystkie starające się ;-)
szarlotka80 widzę sygnaturce ,że masz piękną ciążę i w 8dpt już zatestowałaś? dajesz mi dużo wiary tym opisem ;-)

zuzanka81 tak zatestowałam w 8 dpt...:)nie powinnam wiem, ale ja to diabeł jestem i zawsze muszę wiedzieć wcześniej i robię wszystko na odwrót:)....ja zrobiłam test w niedzielę:)Pamiętam że mąż wyszedł z psem na spacer a ja dzień wcześniej miałam silny ból głowy a w nocy ból jak na @:(....i byłam pewna wręcz że nici..:(:(///rano wstałam i stwierdziłam raz kozie śmierć a nóż widelec zacznę się cieszyc a jak nie to i tak do bety miałam czekać....no i pojawiła się druga krecha:)Słabsza ale była!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i beta tylko potwerdziła, także dziewczynki nieraz wszystko przemawia za nadchodzącą @ a tu surprise:):):)Trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zyczę z całego serducha zaciężarówkowania...

to powiem Ci,że ja teraz będę drugi raz podchodzić do in vitro ,ja też w gorącej wodzie kąpana więc będzie test pewnie szybciej niż każą robić :)wierzę ,że tym razem się uda ....oj bardzo wierzę ;-)

bo to chyba od testu też zależy ;-) ja zakupie z 10 testów albo się rozczaruje albo nie ,ale tym razem jakoś lajcikowo podchodzę do tego ,pamiętam jak w marcu podchodziliśmy ,zestresowana,2 tyg leżałam dbałam o siebie i liczyłam wooolno biegnące dni ,teraz na luzie i tylko dzień wolny do crio a póżniej normalnie do pracy idę ,Minie2011 a Ty który tc i jak zaszłaś jeśli można wiedzieć?

zaszlam przez ICSI..ale w 2009, w 2010 w marcu urodzila sie nasza corka Zosia..
teraz jstem tydzien po transferze, ICSI nr.2:)
przy I ICSI cale 2 tyg lezalam niemalze plackiem:)teraz moge przy malej Zosi tylko o czyms takim pomazyc;)

reklama
Do góry