reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A u mnie dziekuje dobrze. Jestem swiezo po antybiotyku bo juz nie dawalam sobie rady z zatokami a w przyszly czwartek ide do mojej giny bo @ jeszcze nie mam i boje sie czy cos tam sie nie dzieje. A w razie gdyby co to zeby zdazyc sie wyleczyc do czerwca bo wtedy juz chce do kliniki na wizyte sie zapisac.
O. Chorobska. Tragedia.
Ja się męczyłam z przeziębieniem, a teraz mam stracha przez to kichanie. Bez gorączki jestem i nawet na chłopski rozum wiem, że lekki kaszel czy kichniecie nie wypedza kropka to jednak głupie myśli są.

Czyli jeszcze chwila i startujesz ! Super. Zleci szybko. :)

reklama
Nie wiem, czy to objaw ciąży, czy może zbliżającego się jakiegoś choróbska, ale strasznie mi dzisiaj głowa tętni, czuję to szczególnie na skroniach, do tego całą twarz mam oblaną rumieńcem, pali mnie, że ho ho. Pulasy czerwone i bije od nich gorącem od samego rańca.

O. Chorobska. Tragedia.
Ja się męczyłam z przeziębieniem, a teraz mam stracha przez to kichanie. Bez gorączki jestem i nawet na chłopski rozum wiem, że lekki kaszel czy kichniecie nie wypedza kropka to jednak głupie myśli są.

A moze sprobuj domowe sposoby na przeziebienie? Czosnek, mleko z maslem i miodem, syrop z cebuli...

O. Chorobska. Tragedia.

A i jak ja bede startowac to ty bedziesz juz w 5 miesiacu ciazy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzis emocji dostarcza nam kolejne dziewczyny! Kciuki 

Marzec

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Ewelina86 - wizyta i rozpiska stymulacji

24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
25: kasia_Basia - usg w trakcie stymulacji
26: martka83 - usg przed crio
28: Rada - podgląd w czasie stumulacji
29: natula - usg przed crio
29: Malina - usg w trakcie stymulacji
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
30: ewa292 - wizyta przed crio
31: Falka302 - wizyta przed crio

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Martini, czekamy na wieści:)

Westaice, nie martw się, żaden kaszel czy katar nie zagroza Twojemu Kropkowi :))

Olusja, zaaplikuj siebie gorąca herbatę z domowymi dodatkami!

Ewa651, tu do maja nie masz już żadnej wizyty?

Czy ktoś ostatnio widział 24magdę?

Magda zdradzisz wynik weryfikacji? Taka tajemnicza jesteś :p
Ewa ja też jestem z Invicty z Wro :)
Średnio jestem zadowolona...bo taśmowe podejście rzeczywiście czuć, ale przede wszystkim dlatego, że już 4 razy się nie udało. Ale daje im szanse! I nowemu doktorowi :)
W Invimedzie byłam 3 razy i nie podobało mi się w ogóle. Panie z recepcji nie miłe, średnio kompetentne, dziwna, taka sztywna atmosfera. Brak możliwości skorzystania z łazienki przed USG. Ale dr Gizler zdiagnozował mnie po jednej wizycie i jestem mu bardzoooo wdzięczna, bo dalej bym się pałowała z liczeniem dni płodnych i mierzeniem temperatury ;/

reklama
Juz jestem w domu ;) Wszystko bardzo dobrze ;) Maly bobek ma 5 mm serducho jak dzwon :)
Mam karte ciazy - termin heheh na 13 listopada.Nastepna wizyta jak bedzie dobrze wszystko to 20 kwietnia :)
Dotalam juz tylko 1 op utrogestanu, 2 op prolutexu i 3 op fraxiparine, progynowe moge juz odstawic...

Do góry