reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmmmmm in vitro traktuje jak lekarstwo nie jak coś złego . Czy moje dziecko zostanie poczęte w łóżku czy na blacie kuchennym czy w laboratorium nie robi dla mnie różnicy , ważne jest dlaczego jest poczęte bo 2 kochające się osoby go pragną . Ludzie czasem czegoś nie znają nie rozumieją a są przeciw. No ale ze Wy dziewczyny siedzące w tym po uszy macie poczucie ze to mechaniczne dziwne. No ale każdy widzi to po swojemu i ma do tego święte prawo.

Powiem Ci tak te v wszystkie v wyniki. .......
Miałam robione markety nowotworowe ca 125 z powodu torbieli endometrialnych których nie chciałam operować z powodu obawy ze utace v rezerwę jajnikowa . Miałam mieć operowanego tylko wodniaka bo z nim do in vitro by mnie nie dopuścili i jeśli torbiele były by stabilne nie rosły i markery ok to mogłam usunąć tylko wodniaka . Ale mnie lekarz namówił ze jak juz będą tam grzebać to niech zrobią wodniaka i torbiele .No ale co czego dążę powtarzałam badanie co miesiąc przed 4 miesiące . Norma 36 chyba wynik prawie 200 ..... wynik 2 to 70 wynik 3 to 150 wynik 4 36 ....... I jak zinterpretować wyniki jak raz jest 200 a innym razem 36 ? A nie robiłam nic. ...... I z tym nic się nie da zrobić .Na wynikach z badania krwi często mam jakąś gwiazdkę bo lekko przekraczam normę pytam lekarza a to a to ...... Mówi jeśli coś przekracza dużo normę trzeba powtórzyć pierdolami się nie przejmować i nigdy nie stawiać diagnozy po 1 wyniku.
Wyluzuj zjedz paczka !!!!!

Hmmmmm in vitro traktuje jak lekarstwo nie jak coś złego . Czy moje dziecko zostanie poczęte w łóżku czy na blacie kuchennym czy w laboratorium nie robi dla mnie różnicy , ważne jest dlaczego jest poczęte bo 2 kochające się osoby go pragną . Ludzie czasem czegoś nie znają nie rozumieją a są przeciw. No ale ze Wy dziewczyny siedzące w tym po uszy macie poczucie ze to mechaniczne dziwne. No ale każdy widzi to po swojemu i ma do tego święte prawo.
O co chodzi z tym mechanicznym? Chyba czegos nie doczytalam, albo przez moje blond wlosy nie zrozumialam;)

Nie musi ale powinna.

Mialam 10dpt bete 80. Lekarz zadzwonil i powiedzial, ze zle to wyglada i pewnie nic z tego nie bedzie. No i biochemiczna byla ... ktos inny mial taka syt. i sie udalo. Ale 3 cyfrowa powinna byc, zeby sie nie marwic.
jejuś jakbym ja zobaczyła betę 80 w 10dc to bym skakała pod sufit ze szczęścia :rolleyes2:

reklama
Do góry