reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

DOZ ?
Wyciągnęłam jyz. Pani chyba chodziło o gonapeptyl.
Kupuje w jednej aptece. Polecona przez mojego dr. Jako jedyna u nas ma wszystkie leki od reki i w miarę tanio. A i nikt nie patrzy na Ciebie jak na idiotę. Tylko jeszcze wszyscy powodzenia życzą :-)

A co mialyscie po punkcji?
Ja od jutra luteina 3x2 (100), prolutex 1x0,25 progynova 2x1 i po transferze gonapeptyl

No i folik rzecz jasna :-)
DOZ to apteka Dbam o zdrowie, kupowałam tam prolutex za 149, a w innych w Poznaniu 199 :/
Gonapeptyl w lodowce;)
Dorzuć jeszcze magnez, np magneb6 3x 1, niweluje ewentualne skurcze :))

reklama
No to ladny masz zestaw,:-) :)poczytaj sobie uboczne od Progynowy,mi serce wyskakiwalo z gardla,w glowie krecilo,mdlosci mialam....zanim sie polapala od czego ,to troche potrwalo.Mam nadzieje,ze ciebie ominie:-) :):-) :)
Nie strasz. Zmienili Ci na coś innego?
Mam nadzieje, ze przeżyje bez ekscesow jak cała stymulacje.
No sporo tego. W ogóle to lekarz, który robił mi punkcje podsumował, że byłam mocno stymulowana. Mocniej niż pani obok.

DOZ to apteka Dbam o zdrowie, kupowałam tam prolutex za 149, a w innych w Poznaniu 199 :/
Gonapeptyl w lodowce;)
Dorzuć jeszcze magnez, np magneb6 3x 1, niweluje ewentualne skurcze :))

Ja w aptece zdrowie. Cena ta sama :biggrin2:

Nie strasz. Zmienili Ci na coś innego?
Mam nadzieje, ze przeżyje bez ekscesow jak cała stymulacje.
No sporo tego. W ogóle to lekarz, który robił mi punkcje podsumował, że byłam mocno stymulowana. Mocniej niż pani obok.

Ja w aptece zdrowie. Cena ta sama :biggrin2:

Nie ,a na co ? potrzebujesz estradiol wszystko jedno jak sie to nazywa...Wiesz,jak juz wiedzialam od czego,to zmienilam godziny brania ,zebym mogla te 2-3 godziny po byc w domu i sie ewentualnie polozyc.Najgorsze,jak nie wiesz o co chodzi i knujesz teorie spisowe,myslalam ,ze mam arytmie:-D

Nie ,a na co ? potrzebujesz estradiol wszystko jedno jak sie to nazywa...Wiesz,jak juz wiedzialam od czego,to zmienilam godziny brania ,zebym mogla te 2-3 godziny po byc w domu i sie ewentualnie polozyc.Najgorsze,jak nie wiesz o co chodzi i knujesz teorie spisowe,myslalam ,ze mam arytmie:-D
Ups. Nie da się mi tak ustawić.
Mogę się pocieszyć, że tylko chwilę się jak coś pomecze. Potem na zwolnieniu będę.

Ewa, czyli mierzył przeziornosc karkowa, na podstawie której można oszacować ryzyko zespołu Downa. I krew w tym celu też pobrali. A serce badali, przeplywy, inne narządy?
Tak a kto i kiedy powie mi o wyniku nie wiem, ale jak tylko się dowiem będę dawała znać. Wyniki krwi majà przyjść mi do domu.

Mi nigdy do głowy nie przyszło ze moje dziecko jest nie tak poczęte jak powinno bo w laboratorium. Właśnie ze moje dzieciątko jest poczęte z miłości bo bardzo go pragnęliśmy i według mnie to nic złego. A jak dzieci są poczęte z gwaltu to wtedy lepiej?
Apropo leków. Przy Novum jest apteka gdzie są .dostępne wszystkie leki do ivf i jak tamk kupowałam lutinus to zaplacilam 120zl a w mojej dziurze to nie dość ze byl problem ze znalezieniem apteki ktora by mi to sprowadzila to jak w końcu znalazłam to zaplacilam drugie tyle czyli 240zl

Mi nigdy do głowy nie przyszło ze moje dziecko jest nie tak poczęte jak powinno bo w laboratorium. Właśnie ze moje dzieciątko jest poczęte z miłości bo bardzo go pragnęliśmy i według mnie to nic złego. A jak dzieci są poczęte z gwaltu to wtedy lepiej?
Apropo leków. Przy Novum jest apteka gdzie są .dostępne wszystkie leki do ivf i jak tamk kupowałam lutinus to zaplacilam 120zl a w mojej dziurze to nie dość ze byl problem ze znalezieniem apteki ktora by mi to sprowadzila to jak w końcu znalazłam to zaplacilam drugie tyle czyli 240zl
Dlatego mi Lekarz powiedział gdzie mam jechać żeby problemu nie było. Tym bardziej, że ja poza miastem mieszkam :-)

reklama
Do góry