reklama
anika11
Fanka BB :)
Martini, u mnie 3 koleżanki pracy wiedzą, ale reszta nie. To specyficzne środowisko i większość pań mogłoby być moja mama, więc... ale życzliwość jest
Punkcja wypadła w wakacje, więc problemu też nie miałam. Ale jak były wizyty przed crio, to już musiałam kombinować, bo w szkole nie ma urlopu...
Najki, popieram L4. Nasza droga długa i wyboista, nie ma nic ważniejszego od Malucha.
A od lekarza rodzinnego nie możesz zakombinowac L4? Ja rodzinnej otwarcie powiedziałam, o co chodzi i nie było żadnych problemow
Punkcja wypadła w wakacje, więc problemu też nie miałam. Ale jak były wizyty przed crio, to już musiałam kombinować, bo w szkole nie ma urlopu...
Najki, popieram L4. Nasza droga długa i wyboista, nie ma nic ważniejszego od Malucha.
A od lekarza rodzinnego nie możesz zakombinowac L4? Ja rodzinnej otwarcie powiedziałam, o co chodzi i nie było żadnych problemow
najki
Nie no pewka, że internista wystawi Po punkcji klinika oferowała jakieś 3 dni zwolnienia ale wiem, że pieczątka z Invicty nie jest dyskretna, więc poszłam do zwykłej doktorki...
Wiecie staram się to jakoś na zmianę motać, raz urlop raz L4...bo tak to lipa by była, że co 2 miesiące chora jestem kilka dni (brałam też 2-3 dni wolnego po transferach)
Ale dobra, nie ma co pitolić. Do punkcji i transferu jeszcze trochę, coś pokombinuję
Wiecie staram się to jakoś na zmianę motać, raz urlop raz L4...bo tak to lipa by była, że co 2 miesiące chora jestem kilka dni (brałam też 2-3 dni wolnego po transferach)
Ale dobra, nie ma co pitolić. Do punkcji i transferu jeszcze trochę, coś pokombinuję
Foote
Ja za pierwszym razem jak dostałam l4 to mówiłam że mam żabie chirurgiczny. Tym razem kadrowa się pytała co mi będą wycinać to powiedziałam że zabieg ginekologiczny i zapadła cisza. U mnie nikt się nie czepia bo dużo dziewczę teraz jest na l4. Mi lekarz dał bez problemu. Chociaż i tak nie będę mieć szans odpoczywać przy synku.
MartiniM
To fakt u mnie wie czesc ze in vitro mialam czesc nie jest wtajemniczona bo tez nie uznawalam tego za konieczne wiedza tyle co musza i ze jestem w ciazy i to im tez musi wystarczyc Wszystko zalezy od srodowiska... U mnie przedzial wiekowy jest 22-35 lat i tylko szef jest facetem same kobitki wiec zrozumienie mam,ale z tymi co zyje dalej to pewnie... po co pokazywac caly tylekMartini, u mnie 3 koleżanki pracy wiedzą, ale reszta nie. To specyficzne środowisko i większość pań mogłoby być moja mama, więc... ale życzliwość jest
annemarie
Foote-zaden pracodawca nie ma prawa wyciagac z pracownika na co jest chory.Dostaje swistek od lekarza i na tym jest koniec imprezy,a jesli cos podejrzewa musi cie wyslac na komisje,czego oczywiscie nie zrobiMoc po twojej stronie
Guru sekty tak moje pierwsze podejście. Taaak mam w sobie te moc mam te mocSluchaj sekciaroczy to bylo twoje pierwsze podejscie?
Bo pieknie Ci to poszlo,wszystko przez TE moc
No nie do końca to tak słodko wygląda. Hormonalnie tez kuleje i kilka innych ******* mi się szweda za mną. Martwię się tym, że idzie ładnie, pięknie, a w końcu jak pierdyknie to się nie podniose. Ot tyle.No bój się Boga . Nie masz się czym martwić. ? Masz 25 lat amh 1.7 hormony ok . Reakcjia organizmu na Stymulacjie zaskoczyła wiec inaczej być nie może . Zależy z jakimi problemami ludzie podchodzą do in vitro Ty raczej z tych zdrowszych jesteś brak jajowodu .Nie denerwuj mnie ze się martwisz ze za szybko ze za łatwo .
ewelin86
O tak musimy jej dać tę moc Ja już moją moc przekazuję MoniusiWestaice-no no no no zostanmy przy tej mocy tej nocy,a jutro musimy ja Moniusi przekazac ,zeby wrocila z bananem na twarzy
reklama
Ewunka
Ciesz się ze dobrze idzie . Masz świadomość że może być gorzej to dobrze .Ale nie zamartwiaj się na zapas.Guru sekty tak moje pierwsze podejście. Taaak mam w sobie te moc mam te moc
No nie do końca to tak słodko wygląda. Hormonalnie tez kuleje i kilka innych ******* mi się szweda za mną. Martwię się tym, że idzie ładnie, pięknie, a w końcu jak pierdyknie to się nie podniose. Ot tyle.
Podziel się: