reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
NOVA i Foote zeby wam czas szybko zleciał a maluszki sie ładnie gnieździły!!

Moja wizyta dzisiaj miała związek z moja prolaktyną, która świrowała przed ciążą, teraz jest ok. Ogólnie gadka szmatka, ciśnienie, mocz do badania, mam niskie żelazo (jak to w każdej mojej ciazy) No i dodatkowo osłuchała serduszko i słychać było koński galop i dzidziuś szalał po brzuszku z jednego końca na drugi :-) tak juz bym chciała to czuć!!

Martini, ja ze względu na krwiaka nie miałam wyboru, ale i tak od samego transferu odpoczywalam i zamierzalam iść na L4 :)
Ja po transferze wylegiwalam sie doslownie przez 5 dni ;) Teraz w pracy wszyscy wiedza wiec mam troche fory i krotsze godz pracy. Pracuje w prywatnym gab stomatologicznym wiec pracowalo sie czasem calymi dniami - teraz max 8 godz i juz czuje wtedy nawet zmeczenie.A kiedy mozna to mam wolne na odpoczynek :)

Wkurzaja mnie te suwaczki :D za kazdym razem prawie musze go stwarzac :crazy::crazy::crazy:
34bwdqk3lz41xre8.png

aniołkowa super!!!!! :)))) niedługo poczujesz :tak:
anika a co mówiłaś np. w pracy? Wiedzieli o in vitro? Jakaś ściema? Czy nie musiałaś się raczej tłumaczyć?

Mam do Was pytanie. Jest sens łykać magnez już teraz? Przypomnę zaczęłam dopiero antyki i stymulacja przede mną..
Wiem, że zaszkodzić, nie zaszkodzi ;) ale tyle już tych tabsów łykam dziennie, że zastanawiam się czy jak nie ma potrzeby - to nie odpuścić, a zacząć na nowo w okolicach transferu i po nim. Hmm? Jak myślicie?

Nova - dwa długie tygodnie przed Toba a potem długie dziewięć miesięcy:)

Martini - ja cała ciąże pracowałam ale prace mam lekka, z domu, troche stresującą ale starałam sie nie stresować:) wiec to zależy, jesli masz stojącą to możesz popracować poki nie czujesz dyskomfortu.

Aniołkowa - to miłe podglądanie miałaś:) a który to tydzień?

reklama
Do góry