reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
NOVA i Foote zeby wam czas szybko zleciał a maluszki sie ładnie gnieździły!!
Moja wizyta dzisiaj miała związek z moja prolaktyną, która świrowała przed ciążą, teraz jest ok. Ogólnie gadka szmatka, ciśnienie, mocz do badania, mam niskie żelazo (jak to w każdej mojej ciazy) No i dodatkowo osłuchała serduszko i słychać było koński galop i dzidziuś szalał po brzuszku z jednego końca na drugi :-) tak juz bym chciała to czuć!!
Moja wizyta dzisiaj miała związek z moja prolaktyną, która świrowała przed ciążą, teraz jest ok. Ogólnie gadka szmatka, ciśnienie, mocz do badania, mam niskie żelazo (jak to w każdej mojej ciazy) No i dodatkowo osłuchała serduszko i słychać było koński galop i dzidziuś szalał po brzuszku z jednego końca na drugi :-) tak juz bym chciała to czuć!!
MartiniM
Fanka BB :)
Ja po transferze wylegiwalam sie doslownie przez 5 dni Teraz w pracy wszyscy wiedza wiec mam troche fory i krotsze godz pracy. Pracuje w prywatnym gab stomatologicznym wiec pracowalo sie czasem calymi dniami - teraz max 8 godz i juz czuje wtedy nawet zmeczenie.A kiedy mozna to mam wolne na odpoczynekMartini, ja ze względu na krwiaka nie miałam wyboru, ale i tak od samego transferu odpoczywalam i zamierzalam iść na L4
najki
aniołkowa super!!!!! ))) niedługo poczujesz
anika a co mówiłaś np. w pracy? Wiedzieli o in vitro? Jakaś ściema? Czy nie musiałaś się raczej tłumaczyć?
Mam do Was pytanie. Jest sens łykać magnez już teraz? Przypomnę zaczęłam dopiero antyki i stymulacja przede mną..
Wiem, że zaszkodzić, nie zaszkodzi ale tyle już tych tabsów łykam dziennie, że zastanawiam się czy jak nie ma potrzeby - to nie odpuścić, a zacząć na nowo w okolicach transferu i po nim. Hmm? Jak myślicie?
anika a co mówiłaś np. w pracy? Wiedzieli o in vitro? Jakaś ściema? Czy nie musiałaś się raczej tłumaczyć?
Mam do Was pytanie. Jest sens łykać magnez już teraz? Przypomnę zaczęłam dopiero antyki i stymulacja przede mną..
Wiem, że zaszkodzić, nie zaszkodzi ale tyle już tych tabsów łykam dziennie, że zastanawiam się czy jak nie ma potrzeby - to nie odpuścić, a zacząć na nowo w okolicach transferu i po nim. Hmm? Jak myślicie?
Nova - dwa długie tygodnie przed Toba a potem długie dziewięć miesięcy
Martini - ja cała ciąże pracowałam ale prace mam lekka, z domu, troche stresującą ale starałam sie nie stresować wiec to zależy, jesli masz stojącą to możesz popracować poki nie czujesz dyskomfortu.
Aniołkowa - to miłe podglądanie miałaś a który to tydzień?
Martini - ja cała ciąże pracowałam ale prace mam lekka, z domu, troche stresującą ale starałam sie nie stresować wiec to zależy, jesli masz stojącą to możesz popracować poki nie czujesz dyskomfortu.
Aniołkowa - to miłe podglądanie miałaś a który to tydzień?
ewelin86
Kochana a masz skopiowany pierwszy link jak stworzyłaś suwak i czy wkleiłaś go w sygnaturę?Wkurzaja mnie te suwaczki za kazdym razem prawie musze go stwarzac
reklama
Podziel się: