anika11
Fanka BB :)
aniołkowa super!!!!! ))) niedługo poczujesz
anika a co mówiłaś np. w pracy? Wiedzieli o in vitro? Jakaś ściema? Czy nie musiałaś się raczej tłumaczyć?
Mam do Was pytanie. Jest sens łykać magnez już teraz? Przypomnę zaczęłam dopiero antyki i stymulacja przede mną..
Wiem, że zaszkodzić, nie zaszkodzi ale tyle już tych tabsów łykam dziennie, że zastanawiam się czy jak nie ma potrzeby - to nie odpuścić, a zacząć na nowo w okolicach transferu i po nim. Hmm? Jak myślicie?
Najki, jestem nauczycielka i u mnie było tak, ze 3 dni przed feriami miałam transfer i wzięłam L4 od rodzinnej. Potem były 2tyg wolnego i w tym czasie okazało się, ze jest sukces. Po ostatnich przykrych doświadczeniach postanowiłam nie wracać do pracy i od rodzinnej miałam dalsze 2tyg chorobowego, a potem już zwolnienie od gin. Na początku powiedziałam w szkole, ze jeatem chora, później że to ciąża. O in vitro nic nie wiedzą, ale po dobrej nowinie wszyscy kibicowali, gratulowali i kazali leżeć i niczym się nie przejmowac reakacja super! Tym bardziej, ze zniknelam w połowie roku szkolnego, a dodatkowo miałam wychowawstwo w 3gim. Ale Maluch najważniejszy
Co do magnezu, to lykaj, np. Magneb6 3x1. Pomoże i zniweluje ewentualne skurcze ja brałam cały czas!