reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

[QUteż ="annemarie, post: 13803296, member: 151977"]Nowe Dziewoje,
mamy na naszym forum 2 Grupy jedna sie nazywa "Slownik in vitro" moze znajdziecie tam cos ciekawego :) druga to " Nasze Historie" z tym wszystkim co juz do tej pory przeszlysmy. Mozna sie troche zdolowac z drugiej strony zobaczycie same ,ze in vitro dziala bo zaciazonych wsrod nas jest duzo ;);););) Do tej drugiej Grupy moga wejsc tylko osoby zaproszone przez mnie(chronimy prywatnosc). Jesli ktoras chce sie dolaczyc i jednoczesnie podzielic sie swoja historia leczenia (milo by bylo) to prosze o info,najlepiej na PR. bo czasami ,albo i czesciej jak czasami nie ogarniam...;););)
[/QUOTE]
Ja tez tam chcę :rofl2:

reklama
Dziewczyny ja to moze bym i zatestowala, ale dopiero 6 dpt i wiem, ze bedzie I kreska, a nie chce sie podlamac. Wogole to dzis mam dopiero 26 dc (normalnie cykle mam 29 dc) planuje zatestowac 30 dc, czyli 10 dpt :-) :-) :-) czy czekac jeszcze dluzej?? Bo wiadomo sikance lubia wyjsc negatywne, mimo ciazy, a w pozniejszych dc niby ta druga kreska robi sie coraz ciemniejsza.

[QUteż ="annemarie, post: 13803296, member: 151977"]Nowe Dziewoje,
mamy na naszym forum 2 Grupy jedna sie nazywa "Slownik in vitro" moze znajdziecie tam cos ciekawego :) druga to " Nasze Historie" z tym wszystkim co juz do tej pory przeszlysmy. Mozna sie troche zdolowac z drugiej strony zobaczycie same ,ze in vitro dziala bo zaciazonych wsrod nas jest duzo ;);););) Do tej drugiej Grupy moga wejsc tylko osoby zaproszone przez mnie(chronimy prywatnosc). Jesli ktoras chce sie dolaczyc i jednoczesnie podzielic sie swoja historia leczenia (milo by bylo) to prosze o info,najlepiej na PR. bo czasami ,albo i czesciej jak czasami nie ogarniam...;););)
Ja tez tam chcę :rofl2:[/QUOTE]
Anne jak wróci z pracy to pozaprasza do grupy :)

Dziewczyny ja to moze bym i zatestowala, ale dopiero 6 dpt i wiem, ze bedzie I kreska, a nie chce sie podlamac. Wogole to dzis mam dopiero 26 dc (normalnie cykle mam 29 dc) planuje zatestowac 30 dc, czyli 10 dpt :-) :-) :-) czy czekac jeszcze dluzej?? Bo wiadomo sikance lubia wyjsc negatywne, mimo ciazy, a w pozniejszych dc niby ta druga kreska robi sie coraz ciemniejsza.
Mi zawsze każą robić w 14dpt :) Ale jakoś nie wytrzymywałam i robiłam w 12dpt :p Jak wytrzymasz to zrób 10dpt tylko zrób z krwi :)

Nie lepiej jechac we wtorek na betke ? Bedzie duzo pewniejsza niz ten tescior. Ja zawsze robilam w 9dniu i juz bylo wiadomo...

Ja też jestem 6 dpt i schizować zaczynam:hmm: pojawiły się bóle jak na @ i jestem przerażona że i tym razem się nie udało :sad:

Dzięki kochana, wiem że może te bóle to nie musi być @, ale u mnie zawsze oznaczały jedno ale masz rację, nie pora na panikę.. muszę być dobrej myśli

reklama
Do góry