reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nasze historie sa super, mi dały kopa do walki jak poczytałam jak straszna drogę każda z Was przeszła i ma sile walczyć jeszcze.
To prawda. Każda z nas przeszła sporo i nie poddaje się, walczy dalej o swoje małe szczęście :) Musimy dużo przejść, aby pojawiło się szczęście :) Ale jesteśmy silne i mamy siłę dalej walczyć i nie poddawać się :)

Hej hej dziewczyny
Jak mija niedziela, u nas niespokojnie! Moj maly Mis byl na spacerku z dziadkami, tak niefortunnie sie przewrocil ze warga mu spuchla i wyglada na 3x wieksza :-( na szczescie chce jesc, bo sie balismy, ze bedzie z tym problem :/

A tak to spedzamy dzien na malowaniu/urzadzaniu pokoiku dla naszego babelka.

Ja sie niby dobrze czuje coraz mnie jajniki zakuja, plecy w krzyzu mnie bardzo czesto bola, i brzuch jak na @@@, wiec co chwila latam do wc patrze czy nie mam @@@...

Ach, tak samo mialam 3 lata temu. Ale twardo czekam nie testuje, chociaz dzisiaj kupilam 3 testy (jeden o czulosci 10!)

Mnie troszke zdziwilo , bo podajac swoj wynik bety embriolog mi powiedziala ze jak chce to moge zrobic za 2 dni bete a jak nie to nie ma takiej koniecznosci, ale chyba zrobie we wtroek zobaczyc czy przyrasta cos,tak dla swojego spokoju...to bylby 13dpt.

Agatek - to twarda jestes, ja zawsze testuje no nie jestem w stanie wyrobic. Trzymam kciuki:)

Martini - jesli będziesz spokojniejsza to zrób, ja bym sprawdzała czy przyrasta.

Agatek - słuchaj testy się przydadzą na dzień testowania :) Jesteś twarda i wytrzymasz do dnia testu :)

Martini - dziwne, bo zawsze chcą potwierdzenia bety. Ale jak masz być spokojniejsza to sprawdź jak rośnie beta :)

No wlasnie z tego co Was podczytuje to tez mi sie wydawalo , ze chca jeszcze drugi wynik przynajmniej a tu ze nie i jak chce to moge ale nie ma musu...tylko mi powiedziala ze leki dalej brac no i na wizyte po jakim czasie :crazy:

No wlasnie z tego co Was podczytuje to tez mi sie wydawalo , ze chca jeszcze drugi wynik przynajmniej a tu ze nie i jak chce to moge ale nie ma musu...tylko mi powiedziala ze leki dalej brac no i na wizyte po jakim czasie :crazy:
Z tego co wiem leki bierzesz aż do wizyty i później lekarz decyduje czy coś zmienić :) Kochana nie martw się, jutro pójdziesz na krew i zobaczysz, że wszystko jest ok i beta ładnie przyrasta :)

Z tego co wiem leki bierzesz aż do wizyty i później lekarz decyduje czy coś zmienić :) Kochana nie martw się, jutro pójdziesz na krew i zobaczysz, że wszystko jest ok i beta ładnie przyrasta :)
Zrobie we wtorek , mam wolne, a jutro ide od rana do pracy nie chce sie znowu spoznic jak w pt :)

reklama
Do góry