reklama
ewelin86
Fanka BB :)
To prawda. Każda z nas przeszła sporo i nie poddaje się, walczy dalej o swoje małe szczęście Musimy dużo przejść, aby pojawiło się szczęście Ale jesteśmy silne i mamy siłę dalej walczyć i nie poddawać sięNasze historie sa super, mi dały kopa do walki jak poczytałam jak straszna drogę każda z Was przeszła i ma sile walczyć jeszcze.
agatek28
Hej hej dziewczyny
Jak mija niedziela, u nas niespokojnie! Moj maly Mis byl na spacerku z dziadkami, tak niefortunnie sie przewrocil ze warga mu spuchla i wyglada na 3x wieksza :-( na szczescie chce jesc, bo sie balismy, ze bedzie z tym problem :/
A tak to spedzamy dzien na malowaniu/urzadzaniu pokoiku dla naszego babelka.
Ja sie niby dobrze czuje coraz mnie jajniki zakuja, plecy w krzyzu mnie bardzo czesto bola, i brzuch jak na @@@, wiec co chwila latam do wc patrze czy nie mam @@@...
Ach, tak samo mialam 3 lata temu. Ale twardo czekam nie testuje, chociaz dzisiaj kupilam 3 testy (jeden o czulosci 10!)
Jak mija niedziela, u nas niespokojnie! Moj maly Mis byl na spacerku z dziadkami, tak niefortunnie sie przewrocil ze warga mu spuchla i wyglada na 3x wieksza :-( na szczescie chce jesc, bo sie balismy, ze bedzie z tym problem :/
A tak to spedzamy dzien na malowaniu/urzadzaniu pokoiku dla naszego babelka.
Ja sie niby dobrze czuje coraz mnie jajniki zakuja, plecy w krzyzu mnie bardzo czesto bola, i brzuch jak na @@@, wiec co chwila latam do wc patrze czy nie mam @@@...
Ach, tak samo mialam 3 lata temu. Ale twardo czekam nie testuje, chociaz dzisiaj kupilam 3 testy (jeden o czulosci 10!)
MartiniM
Mnie troszke zdziwilo , bo podajac swoj wynik bety embriolog mi powiedziala ze jak chce to moge zrobic za 2 dni bete a jak nie to nie ma takiej koniecznosci, ale chyba zrobie we wtroek zobaczyc czy przyrasta cos,tak dla swojego spokoju...to bylby 13dpt.
ewelin86
Z tego co wiem leki bierzesz aż do wizyty i później lekarz decyduje czy coś zmienić Kochana nie martw się, jutro pójdziesz na krew i zobaczysz, że wszystko jest ok i beta ładnie przyrastaNo wlasnie z tego co Was podczytuje to tez mi sie wydawalo , ze chca jeszcze drugi wynik przynajmniej a tu ze nie i jak chce to moge ale nie ma musu...tylko mi powiedziala ze leki dalej brac no i na wizyte po jakim czasie
MartiniM
Zrobie we wtorek , mam wolne, a jutro ide od rana do pracy nie chce sie znowu spoznic jak w ptZ tego co wiem leki bierzesz aż do wizyty i później lekarz decyduje czy coś zmienić Kochana nie martw się, jutro pójdziesz na krew i zobaczysz, że wszystko jest ok i beta ładnie przyrasta
reklama
Podziel się: