reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

najki, ja tak samo, nic mnie nie cieszy, wszystko robię tak byleby robić.. Boże.. zero radości z życia... najgorzej, że człowiek nie wie na czym stoi Ty pewnie jeszcze masz gorzej, bo jeszcze bardziej wisisz w niepewności... Ja też fiksuję, bo nie wiem co będzie.. też już na następne podejście sobie nie pozwolę. Nie chcę nawet. Wtedy wiem, że się zdecyduję na adopcję, chcę tego, już mam coraz mniej wątpliwości. No, ale liczę też troszkę... że nie będzie to potrzebne..

Gdzieś na weekend powinnam dostać @ :) pewnie gdzieś od soboty- niedzieli się kuję;)

anne, wielkie kciuki Kochana!!! Niech wymyślą coś konkretnie!!!! :*

reklama
Ciężko mi wierzyć że urosna .byłam już stymulowana tym lekiem w 1/3 dawce do inseminacji i juz było widać w 5 dniu jajeczka .Nie zwiększył dawki dalej 225 fostipur i 75 menopour. Jutro kolejne usg

Wita Ewa,,jajca rosna okola 2mm na dobe wiec moze musisz byc dluzej stymulowana,Masz dobrze ustawione leki,nawet jak ci dolozy Fostipuru 300 to wierz mi ,nie rzuci Ci to na lopatki.U mnie widac jajory dopiero okolo 7-8 dnia i stymulacje mialam zawsze pomiedzy 12-14 dni.
Oprocz tego to forum ma magiczne wlasciwosci,wiec wszystko jeszcze moze sie zdarzyc :)

Ewa kciuki żeby jajeczka jeszcze ruszyły z kopyta i podrosły!
Anne powodzonka. Informuj nas jutro co i jak :)
Monia ja jak nie zdąze..albo jak się nie uda to ide na laparo udrażniać jajowód. A nóż widelec

Ewunka mi też wolno rosły jajeczka nawet przy zwiększonej dawce. Ja byłam stymulowana pomiędzy 12-14 dni. Więc głowa do góry :) I trzymam kciuki, żeby jajeczka rosły :)

Annę, daj czadu w knedlikowie! Niech mają dla Ciebie dobry i skuteczny sposób :)) &&&&

Martka, co się odwlecze, to... choć wiem, ze człowiek chciałby od razu...

Ewunka, leki w dobrych dawkach, pęcherzyki rusza i w 7ds będzie już coś widać:)

Moniusia, :**

Ma_rta&&&& za wizytę!

Wita Ewa,,jajca rosna okola 2mm na dobe wiec moze musisz byc dluzej stymulowana,Masz dobrze ustawione leki,nawet jak ci dolozy Fostipuru 300 to wierz mi ,nie rzuci Ci to na lopatki.U mnie widac jajory dopiero okolo 7-8 dnia i stymulacje mialam zawsze pomiedzy 12-14 dni.
Oprocz tego to forum ma magiczne wlasciwosci,wiec wszystko jeszcze moze sie zdarzyc :)
Wielkie dzięki za otuche dziewczyny . Nawet jak będzie trzeba wziąść 500 fostipur to wezmę hihihi Lekarz powiedział ze juz powinno być coś widać ale czasem zdążą się ze dopiero w 7 dniu .Wiec zaczęłam płakać jak bubr no to mówi będzie dobrze a co miał powiedzieć. .....

reklama
Wielkie dzięki za otuche dziewczyny . Nawet jak będzie trzeba wziąść 500 fostipur to wezmę hihihi Lekarz powiedział ze juz powinno być coś widać ale czasem zdążą się ze dopiero w 7 dniu .Wiec zaczęłam płakać jak bubr no to mówi będzie dobrze a co miał powiedzieć. .....

Dziewczyno:) wszystko zgodnie z planem,twoj fostipur to moj fostimon,w ostatniej stym.mialam 300 jednostek i tez to nie pomoglo.Widac,to dopiero zaczyna od 7 dnia bo wczesniej tego usg moze nie wylapac.Ja moja druga stymulacje przelecialam cala na 225 i mialam 14 jajec,teraz 300 i bylo 6 .Wiec ,myslenie im wiecej tym lepiej jest troche bledne.I oczywiscie ,ze bedzie dobrze,:):):):)

Do góry