reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Ja zaproszenia nie dostałamHello,
Wyslalam wlasnie zaproszenie do GRUPY "Nasze Historie" w ktorej sa one opisane do:
Madzionga,moniusia,magda24,niebajka,najki,ilka,hess ma_rta,iga ewelin,megi,kachna,aniolkowa mama,
musicie zaakceptowac moje zaproszenie i w ten sposob bedziecie mialy staly dostep do informacji.
Gdybyscie nie mogly sie polapac,piszcie do Magdy24(przerobila i dziala) ja musze sie znowu ewakuowac.
Reszte jutro albo dzisiaj w nocy...
Gdyby nasze nowe dziewczyny chcialy tez dolaczyc prosze o info na pr.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Annemarie jesteś niesamowita, grupa wyglada swietnie. Wielkie brawa za pomysł i poświęcony czas
Anika ja miałam krwiaka od 6 tyg ciazy do samego konca czyli 13tygodnia, w 12 zaczął dopiero sie zmniejszać a tak to sie powiększał i malał, powiększał i malał i tak w kółko. Krwawiłam tyle że dziwie sie, że transfuzji nie miałam. Okropne jest to cholerstwo i w sumie wiele zależy od maluszka czy jest silne i sie nie da. Trzymam za Ciebie kciuki za całego serducha żeby jak najszybciej sie ten krwiak ewakuował. kropek musi zostać z Tobą!!!! Ja tez nie wstawałam w ogóle, tylko na siku, nawet bałam sie chodzić pod prysznic, wstawaj ostrożnie żeby macica nie była narażona na przeciążenie. Ale to wszystko pewnie juz wiesz! Trzymajcie sie!!
Madzionga gratuluje dwóch bąbelków i mam nadzieje że bedzie jak u kachny i że drugi dogoni pierwszego :-)
Witam nowe dziewczyny i zycze powodzenia!
Anika ja miałam krwiaka od 6 tyg ciazy do samego konca czyli 13tygodnia, w 12 zaczął dopiero sie zmniejszać a tak to sie powiększał i malał, powiększał i malał i tak w kółko. Krwawiłam tyle że dziwie sie, że transfuzji nie miałam. Okropne jest to cholerstwo i w sumie wiele zależy od maluszka czy jest silne i sie nie da. Trzymam za Ciebie kciuki za całego serducha żeby jak najszybciej sie ten krwiak ewakuował. kropek musi zostać z Tobą!!!! Ja tez nie wstawałam w ogóle, tylko na siku, nawet bałam sie chodzić pod prysznic, wstawaj ostrożnie żeby macica nie była narażona na przeciążenie. Ale to wszystko pewnie juz wiesz! Trzymajcie sie!!
Madzionga gratuluje dwóch bąbelków i mam nadzieje że bedzie jak u kachny i że drugi dogoni pierwszego :-)
Witam nowe dziewczyny i zycze powodzenia!
reklama
agatek28
Fanka BB :)
Zadam głupie pytanie. Odkąd jestem w ciąży to biorę tylko prysznic. Ale marzy mi się wejść do wanny Jak myślicie minut kąpieli zaszkodzi?;> W piatek zaczynam 16 tydzień
Nikaaa no pewnie ze mozesz! Tylko zeby woda nie byla za goraca. Ja w ciazy smigalam na basen, wiesz jak moj maly wtedy kopal i fikal. Zupelnie inaczej w wodzie :-) :-) :-)
Podziel się: