reklama
Nie, to moje trzecie, ostatnie rządowe podejście in vitro . Miałam trzy mrozaczki i dwa są ze mną a trzeci na razie czekaMadzionka za pierwszym podejsciem sie udalo??
Ewa651
Fanka BB :)
Widzisz mój jeden nie nadgonil ale u Ciebie bedzie dobrzeHej Kochane !!!
Po tym nocnym krwawieniu pojechałam do lekarza. Moja pani doktor niestety na urlopie, ale przyjął mnie inny. Zmienił leki, trochę się martwię, bo nie znam w ogóle tego lekarza... ale co najważniejsze... mam zdjęcie dwóch Maluszków
tylko jeden jest bardzo słaby i lekarz powiedział, że ciężko mu będzie nadgonić.... cieszę się i smucę jednocześnie. jak zwykle
agatek28
Madzionka to tym bardziej GRATULUJE!! Znam to uczucie. Cos bezcennego. Celebruj kazda sekunde, bo ciaza szybko minie i bedziesz tesknila do tego magicznego czasu!
My to zgrabnie ominelismy rzadowy program ehhh... W 2013 r nie poczekalismy, a teraz nie zdazylismy.
My to zgrabnie ominelismy rzadowy program ehhh... W 2013 r nie poczekalismy, a teraz nie zdazylismy.
my się idealnie wstrzelilismy w rządowy.Madzionka to tym bardziej GRATULUJE!! Znam to uczucie. Cos bezcennego. Celebruj kazda sekunde, bo ciaza szybko minie i bedziesz tesknila do tego magicznego czasu!
na razie to się stresuje tym plamieniem, tym że Muszę leżeć, że jeden Maluch nie daje radyMadzionka to tym bardziej GRATULUJE!! Znam to uczucie. Cos bezcennego. Celebruj kazda sekunde, bo ciaza szybko minie i bedziesz tesknila do tego magicznego czasu!
Ewa bardzo bym chciała, ale lekarz nie pozostawił miejsca na złudzenia...Ale póki to nie na 100% to ja wierze ze to dziewczynka i po prostu będzie mniejsza...Widzisz mój jeden nie nadgonil ale u Ciebie bedzie dobrze
reklama
agatek28
Madzionka jeden babelek nadgoni, zobaczysz! To dopiero początek, moj Bączek tez byl mniejszy, mlodszy, niz nasze precyzyjne wyliczenia. A urodzil sie spory jak na wczesniaka, a teraz wyglada jak 3latek, a ma dopiero 2 latka i 3 mce.
Bedzie dobrze! Odpoczywaj i sie nie stresuj, bo stres w obecnej sytuacji nie pomaga.
Bedzie dobrze! Odpoczywaj i sie nie stresuj, bo stres w obecnej sytuacji nie pomaga.
Podziel się: