reklama
Super!GratulacjeHej Kochane !!!
Po tym nocnym krwawieniu pojechałam do lekarza. Moja pani doktor niestety na urlopie, ale przyjął mnie inny. Zmienił leki, trochę się martwię, bo nie znam w ogóle tego lekarza... ale co najważniejsze... mam zdjęcie dwóch Maluszków
tylko jeden jest bardzo słaby i lekarz powiedział, że ciężko mu będzie nadgonić.... cieszę się i smucę jednocześnie. jak zwykle
reklama
hej kobietki Dawno nie pisałam, bo u mnie nic się nie dzieje, czekamy na @, a to dopiero połowa cyklu, a potem mam nadzieję pojedziemy po naszą śnieżynkę. Ale tutaj widzę cały czas się dzieje, czytam was codziennie. Witam nowo przybyłe .
Gratuluje przyrastających bet . Widzę, że pozytywów przybywa!!! Oby jak najwięcej !!!
Madzionga cały czas śledzę twoje wpisy bo razem robiłyśmy sikacze, ale u mnie to już historia, a Tobie gratuluję, wszystko będzie dobrze
Ściskam was wszystkie
Gratuluje przyrastających bet . Widzę, że pozytywów przybywa!!! Oby jak najwięcej !!!
Madzionga cały czas śledzę twoje wpisy bo razem robiłyśmy sikacze, ale u mnie to już historia, a Tobie gratuluję, wszystko będzie dobrze
Ściskam was wszystkie
Podziel się: