reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Carol - przykro mi.
Limonką - gratulacje.

U mnie przygotowania do transferu śnieżynki. Na razie badania krwi i endokrynolog na plus. Musiałam tylko zwiększyć dawkę eutyroksu na 137. Czekam na @ i zaczynam brać estradiol. 24 lutego wizyta.

Nikaaa - czas zaiwania, a za tydzień już usg prenatalne. Mam nadzieję, że z Maleństwem wszystko ok.

Napewno będzie wszystko ok :) Tak Ci się zaczęło układać że nie może być inaczej :) Ja się przed swoimi bardzo stresowałam ale wszystko było ok :)
Czas najwolniej leci do bety i do serduszka a później speeda dostaje!:)

Nikaaa - no tak, mnie etap bety i czekanie na serduszko ominął. Ale pamiętam,jak to jest czekać na betę po tym moim 1 transferze.

reklama
Dziewczyny, tym razem mamy po kogo wracać - powiedzcie jak to wygląda - ile trzeba odczekać i jakie leki wtedy wchodzą?

Kochana ja crio miałam już w następnym cyklu. Każda klinika daje inne leki bo nie wszystkie dziewczyny brały to samo, ja od 2 dc brałam estrofem i encorton i to duża dawke bo 10 mg , 5 dni przed transferem lutinus , i od transferu duphaston dodatkowo :)

Do góry