reklama
Foote
Fanka BB :)
Carol - przykro mi.
Limonką - gratulacje.
U mnie przygotowania do transferu śnieżynki. Na razie badania krwi i endokrynolog na plus. Musiałam tylko zwiększyć dawkę eutyroksu na 137. Czekam na @ i zaczynam brać estradiol. 24 lutego wizyta.
Limonką - gratulacje.
U mnie przygotowania do transferu śnieżynki. Na razie badania krwi i endokrynolog na plus. Musiałam tylko zwiększyć dawkę eutyroksu na 137. Czekam na @ i zaczynam brać estradiol. 24 lutego wizyta.
Nikaaa
Nikaaa - czas zaiwania, a za tydzień już usg prenatalne. Mam nadzieję, że z Maleństwem wszystko ok.
Napewno będzie wszystko ok Tak Ci się zaczęło układać że nie może być inaczej Ja się przed swoimi bardzo stresowałam ale wszystko było ok
Czas najwolniej leci do bety i do serduszka a później speeda dostaje!
Caroline_07
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, tym razem mamy po kogo wracać - powiedzcie jak to wygląda - ile trzeba odczekać i jakie leki wtedy wchodzą?
reklama
Nikaaa
Dziewczyny, tym razem mamy po kogo wracać - powiedzcie jak to wygląda - ile trzeba odczekać i jakie leki wtedy wchodzą?
Kochana ja crio miałam już w następnym cyklu. Każda klinika daje inne leki bo nie wszystkie dziewczyny brały to samo, ja od 2 dc brałam estrofem i encorton i to duża dawke bo 10 mg , 5 dni przed transferem lutinus , i od transferu duphaston dodatkowo
Podziel się: