reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LUTY:

19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
22: aniolkowamama - prenatalne :-)
22: Nova-2016 - wizyta kontrolna przed transferem :-)
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn -
termin CC :-)
10: anika11 - usg u gina prowadzącego :-)
Zapomnialam napisac - my 4350 gr czyli kilogram od masy urodzeniowej w miesiac to dobrze :):) kluska ma sie git heheehrh

reklama
hej dziewczyny, nie odzywałam się chwilę bo byłam trochę w stresie przed dzisiejszą betą,
A więc dziś jest 9 dpt dwóch 5 dniowych blastek, odebrałam właśnie wynik i moja beta
to 66,05 to chyba znaczy że się udało, bardzo się cieszę i życzę wam tak wspaniłej chwili jaką ja przeżywam,
Gratulacje !!!!

hej dziewczyny, nie odzywałam się chwilę bo byłam trochę w stresie przed dzisiejszą betą,
A więc dziś jest 9 dpt dwóch 5 dniowych blastek, odebrałam właśnie wynik i moja beta
to 66,05 to chyba znaczy że się udało, bardzo się cieszę i życzę wam tak wspaniłej chwili jaką ja przeżywam,
Limonka, super !!!! Gratuluję :)

Powiem wam dziewczyny, że jakoś tak smutno. Czy mogłabym prosić o dopisanie mnie do listy ? Mam pierwsze usg 25.02. To jest 26dpt...

Limonka - gratulacje:) potrzeba nam tu takich wieści:)

Przeczytałam te wszystkie historie i faktycznie zawiesiłam sie po nich na chwile. Każda inna ale każda niesie za sobą morze wylanych lez, ciezko przejść obojętnie. A dla ludzi którzy nie maja o tym pojecia, hasło in vitro to jak pójście na łatwiznę, tak to czasem odbieram.

Ja czekam juz na okres, jeszcze prawie miesiąc ale jest na co czekać chociaż:) i zaczynam z antkami. Wreszcie, pol roku czekałam na ta chwile:)

Madzionga - dlaczego Ci smutno? Tez po tych historiach? Ty to akurat masz sie z czego cieszyć, korzystaj z tego, piękne chwile przed Toba chociaż stresu co nie miara...

Limonka - gratulacje:) potrzeba nam tu takich wieści:)

Przeczytałam te wszystkie historie i faktycznie zawiesiłam sie po nich na chwile. Każda inna ale każda niesie za sobą morze wylanych lez, ciezko przejść obojętnie. A dla ludzi którzy nie maja o tym pojecia, hasło in vitro to jak pójście na łatwiznę, tak to czasem odbieram.

Ja czekam juz na okres, jeszcze prawie miesiąc ale jest na co czekać chociaż:) i zaczynam z antkami. Wreszcie, pol roku czekałam na ta chwile:)

To widac dopiero,co to znaczy IN VITRO,ci wszyscy debile ,ktorzy sie z tego smieja powinni przez to przebrnac,tak jak my.Jestem ciekawa,na jakim etapie by powiedzieli : "nie dziekuje" ?

Po tych historiach. Poza tym nie mogę sobie miejsca znaleźć. Cieszę się że mam piękną betę, tylko cały czas panikuje z tym serduszkiem. Boję się ze go nie zobaczę/usłyszę :( to już chyba pod chorobę psychiczną podchodzi...

reklama
Po tych historiach. Poza tym nie mogę sobie miejsca znaleźć. Cieszę się że mam piękną betę, tylko cały czas panikuje z tym serduszkiem. Boję się ze go nie zobaczę/usłyszę :( to już chyba pod chorobę psychiczną podchodzi...
Każdy się stresuje, ale wierzę, że zobaczysz i usłyszysz serduszko, na które tak czekasz. Będzie dobrze głowa do góry :)

Do góry