Zapomnialam napisac - my 4350 gr czyli kilogram od masy urodzeniowej w miesiac to dobrze kluska ma sie git heheehrhLUTY:
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
22: aniolkowamama - prenatalne :-)
22: Nova-2016 - wizyta kontrolna przed transferem :-)
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)
yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji
MARZEC:
10: Edenlayn - termin CC :-)
10: anika11 - usg u gina prowadzącego :-)
reklama
Gratulacje !!!!hej dziewczyny, nie odzywałam się chwilę bo byłam trochę w stresie przed dzisiejszą betą,
A więc dziś jest 9 dpt dwóch 5 dniowych blastek, odebrałam właśnie wynik i moja beta
to 66,05 to chyba znaczy że się udało, bardzo się cieszę i życzę wam tak wspaniłej chwili jaką ja przeżywam,
Limonka, super !!!! Gratulujęhej dziewczyny, nie odzywałam się chwilę bo byłam trochę w stresie przed dzisiejszą betą,
A więc dziś jest 9 dpt dwóch 5 dniowych blastek, odebrałam właśnie wynik i moja beta
to 66,05 to chyba znaczy że się udało, bardzo się cieszę i życzę wam tak wspaniłej chwili jaką ja przeżywam,
Limonka - gratulacje potrzeba nam tu takich wieści
Przeczytałam te wszystkie historie i faktycznie zawiesiłam sie po nich na chwile. Każda inna ale każda niesie za sobą morze wylanych lez, ciezko przejść obojętnie. A dla ludzi którzy nie maja o tym pojecia, hasło in vitro to jak pójście na łatwiznę, tak to czasem odbieram.
Ja czekam juz na okres, jeszcze prawie miesiąc ale jest na co czekać chociaż i zaczynam z antkami. Wreszcie, pol roku czekałam na ta chwile
Przeczytałam te wszystkie historie i faktycznie zawiesiłam sie po nich na chwile. Każda inna ale każda niesie za sobą morze wylanych lez, ciezko przejść obojętnie. A dla ludzi którzy nie maja o tym pojecia, hasło in vitro to jak pójście na łatwiznę, tak to czasem odbieram.
Ja czekam juz na okres, jeszcze prawie miesiąc ale jest na co czekać chociaż i zaczynam z antkami. Wreszcie, pol roku czekałam na ta chwile
annemarie
Fanka BB :)
Limonka - gratulacje potrzeba nam tu takich wieści
To widac dopiero,co to znaczy IN VITRO,ci wszyscy debile ,ktorzy sie z tego smieja powinni przez to przebrnac,tak jak my.Jestem ciekawa,na jakim etapie by powiedzieli : "nie dziekuje" ?
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Każdy się stresuje, ale wierzę, że zobaczysz i usłyszysz serduszko, na które tak czekasz. Będzie dobrze głowa do góryPo tych historiach. Poza tym nie mogę sobie miejsca znaleźć. Cieszę się że mam piękną betę, tylko cały czas panikuje z tym serduszkiem. Boję się ze go nie zobaczę/usłyszę to już chyba pod chorobę psychiczną podchodzi...
Podziel się: