reklama
najki
Fanka BB :)
Madzionga wybacz pytanie, ale nie ogarnęłam jeszcze wszystkich postów
miałaś podany jeden czy dwa zarodki? I czy to był criotransfer, czy transfer swieżych zarodków?
Ewcia bardzo wspólczuję..na pocieszenie:nie tylko u Ciebie ciężka noc. Moja @ się rozkręciła i ostro dała popalić. Od 6 wyje z bólu...gdyby nie mój M (i cieplutki termofor) chyba bym padła :/
Ewcia bardzo wspólczuję..na pocieszenie:nie tylko u Ciebie ciężka noc. Moja @ się rozkręciła i ostro dała popalić. Od 6 wyje z bólu...gdyby nie mój M (i cieplutki termofor) chyba bym padła :/
Cieszyć się i to pełną gębącześć Wszystkimmoja beta dzisiejsza to 186,56. To 9dpt. Cieszyć się ?
Ewa651
Fanka BB :)
Pewnie i to bardzo gratulujecześć Wszystkimmoja beta dzisiejsza to 186,56. To 9dpt. Cieszyć się ?
Miałam transfer dwóch mrozaczkowMadzionga wybacz pytanie, ale nie ogarnęłam jeszcze wszystkich postówmiałaś podany jeden czy dwa zarodki? I czy to był criotransfer, czy transfer swieżych zarodków?
zakreconabunia
Zaciekawiona BB
cześć Wszystkimmoja beta dzisiejsza to 186,56. To 9dpt. Cieszyć się ?
Tylko pozazdroscic
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
reklama
madzionga GratkiDziękuję :*
ja też dziś byłam, ale na wynik muszę czekać do wieczora :/
Dodzwoniłam się w końcu do mojego lekarza i nic się nie dowiedziałam i nadal nie wiem czy to @, jak mu powiedziałam, wczoraj były 2 kreski to powiedział - aha, to brać dalej progeston, i tyle. Zobaczymy co mi tam wieczorem wyjdzie, ale chyba nic ciekawego, nie wiem czy moja kropeczka to przetrwa bo noc była ciężka, tak mnie brzucho bolał.
Podziel się: