reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To zesta se popisaly wczoraj....:-D

Lolitka, pytanie techniczne, jak wstawiasz po kilka cytatów do odpowiedzi?? no ni cholery nie idzie mi dojść do tego:wściekła/y:

Kochana...zamiast na cytat, naciskasz na '+' i wciskasz te plusy do wsiech do ktorych chcesz odpowiedziec...i pozniej jak ncisniesz 'odpowiedz' to wsie te posty Ci sie pokaza

hehe mogę byc i córcia:)
powiem szczerze że to mój pierwszy raz i dzis po dosłownie kilku dniach mam takiego doła. mam wrażenie że sie nie uda.
ile razy juz próbowałyście ivf?

czego masz dola....ciesz sie ze masz dzidzie a nie sie dolujesz
ja drugi raz podchodze

aż taki stary to nie jest :-) ma tylko 48lat między nami jest 19 lat różnicy:-) to niewiele

moje muzeum ma 44 lata....:-)

reklama
Widze ze moj M jest gowniarzem, jedyne 32 przy moich 35 :)
Ale moze tez dzieki temu plemnisie ma niezle :)
mój własnie skończył 42 i plemniczki ma całkiem całkiem:-)

moja znajoma zapłaciła ok 30 tysi ja zapłaciłam 9800
a maksymalnie w invimedzie można wydać 11 tysi.
ja miałam oszczędność na lekach bo szłam krótkim protokołem dlatego zapłaciłam tylko tyle
matko święta 30 tysiaków to jakieś szaleństwo. ja miałam długi w Invimedzie i kosztowało mnie to razem 11 tysiaków ale to wsio razem.

LOLITKA DZIĘKUJE:happy::happy:

A TAK APROPOS TO SE POGADAŁYŚCIE WCZORAJ ,

lolitka200
ja nie mam dzidziusia:-)
jestem po pierwszej próbie i czekam na rezultat, który będzie dopiero w sobotę najwcześniej:-(
jeszcze tydzień czekania przede mną.

dorocia
ja też miałam w invimedzie tyllko krótki protokół. ja zapłaciłam niecałe 10 tysi. co sądzisz o tej klinice ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To zesta se popisaly wczoraj....:-D

Kochana...zamiast na cytat, naciskasz na '+' i wciskasz te plusy do wsiech do ktorych chcesz odpowiedziec...i pozniej jak ncisniesz 'odpowiedz' to wsie te posty Ci sie pokaza

czego masz dola....ciesz sie ze masz dzidzie a nie sie dolujesz
ja drugi raz podchodze

moje muzeum ma 44 lata....:-)

o maj gad, wychodzi na to, że ja se normalnie gówniarza wzięłam......

Lolitka, jak samopoczucie???? Kiedy będziesz znała dokładny termin zabiegu?

Marchewka - a kiedy miala transfer?

Natka - nigdy nie znasz terminu dokladnie bo zalezy jak sie jajka beda hodowac. Stawiam ze punkcja bedzie albo w nastepny piatek, albo dopiero w poniedzialek....co ma byc to bedzie...:-) ostatnio mialam dluga stymulke i sie jajka niezle wyhodowaly, wiec sie mnie nie spieszy
Czuje sie znakomicie.... pracy nawal... i jedyne co czuje to powoli mi sie jajniki zwiekszaja wiec cos tam musi rosnac.

Kahaaaa gdzie się podziewasz?????????????????????

Marchewka trzymamy kciuki za twój transferek:)

Lolitka, żeśmy se wczoraj pogadały:) A ty gdzie byłaś? Nic się nie odzywałaś, a tu do nas nowe invitrówki zawitały:)

Ja już dzisiaj śmigam jak szalona - pranie zrobione, teraz obiad się gotuje i zaraz trzeba posprzątać:)

Marchewka - a kiedy miala transfer?

Natka - nigdy nie znasz terminu dokladnie bo zalezy jak sie jajka beda hodowac. Stawiam ze punkcja bedzie albo w nastepny piatek, albo dopiero w poniedzialek....co ma byc to bedzie...:-) ostatnio mialam dluga stymulke i sie jajka niezle wyhodowaly, wiec sie mnie nie spieszy
Czuje sie znakomicie.... pracy nawal... i jedyne co czuje to powoli mi sie jajniki zwiekszaja wiec cos tam musi rosnac.

ja miałam transfer we wtorek więc to dopiero 3 dzień po.
jak się nieuda to mam jeszcze 11 pingwinów więc będę próbować.
tak wogóle to mój pierwszy raz to ivf:-)
trzymam za was też kciukasy!!!

Lolitka, żeśmy se wczoraj pogadały:) A ty gdzie byłaś? Nic się nie odzywałaś, a tu do nas nowe invitrówki zawitały:)

Ja już dzisiaj śmigam jak szalona - pranie zrobione, teraz obiad się gotuje i zaraz trzeba posprzątać:)

ja właśnie piorę i na obiad pizze serwuje:-) bo nie chce mi się pichcić:-) antyk i tak na mieście zje :-)

Ja na swojego mówię misiek :-), albo synku :-)

Kochana, nie szalej tak, bo Ci szwy pójdą!!!!
Masz odpoczywać!!!!

reklama
Ja się nie nadaję do leżenia, ja muszę coś robić, a taka sobie operacyjka mnie nie powali. Ale fakt trochę polatałam i brzuch ciągnie. Spoko dam radę. Ja na swojego mężusia mówię Słoneczko albo Kiciuś:) Nienawidzi jak na niego mówie misiek:) Może była żona tak na niego mówiła :) hahahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry