Ładna kreseczka
Kurcze nie myślałam, że tak będzie! Miało być TAK lub NIE, a tu taka głupia sytuacja, dwie kreski i @ ! A ja mówiłam, że na pewno @ się spóźni, a na teście będzie jedna kreska.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładna kreseczka
Dwie kreski to TAK a czy to jest @ to nie wiadomo a raczej NIE. Tego się trzymamy!!Ładna kreseczkau mnie jest bladziudka.
Kurcze nie myślałam, że tak będzie! Miało być TAK lub NIE, a tu taka głupia sytuacja, dwie kreski i @ ! A ja mówiłam, że na pewno @ się spóźni, a na teście będzie jedna kreska.
Prawdziwy wysyp drugich kresekoto mój wczorajszy
Jeśli chodzi o zastrzyki to pierwsze słyszę, ale pewnie dziewczyny są bardziej obeznane. Natomiast co do dźwigania to raczej nie służy, kiedy nie brałam l4 i szłam do pracy to i tak unikałam podnoszenia ciężkich rzeczy. Kurcze dziwne bo ja już sie lecze w drugiej klinice i w każdej zawsze mówili że po transferze jeśli chcę to dostanę bez problemu 2 tygodnie wolnego.Witajcie dziewczyny
Czy moge do was dolaczyc?Z gory przepraszam ze sie tak wam nieladnie wcinam oraz za brak polskich znakow.
Ja po krotkim protokole z antagonista, mialam wczoraj pierwszy transfer 2 pieciodniowych zarodkow.
Wczoraj lekarz mowil o ewentualnym zastrzyku we wtorek ale powiedzial ze musze przjsc do kontroli by sprawdzic czy ten zastrzyk ma sens.
Mialyscie dziewczyny jakies zastrzyki pare dni po transferze i jezeli tak w jakim celu sie je podaje?Wczoraj bylam tak zamroczona ze o nic sie nie spytalam.
Wiem tylko ze na bete mam przyjsc pietnastego.
I jeszcze jedno glupie byc moze pytanie, czy po transferze odrazu szlyscie do pracy?Ja pracuje zludzmi starszymi obloznie chorymi, dzwiganie to rzecz normalna w moim fachu.Boje sie ze dzwiganie bedzie mialo niedobre skutki odnosnie transferu, gin po transcerze nie chcial slyszec o chorobowy.Sama nie wiem co robic wolalabym sobie powiedziec nawet jak nie wyjdzie ze zrobilam wszystko by sie powiodlo, a moze lekarz ma racje i moja praca nie bedzie miala wplywu na dalszy rozwoj sytuacji.
Jak bylo w waszym przypadku, chodzilyscie normalnie do pracy?
Witaj - dobrze trafiłaś. Nie ma głupich pytań no chyba, że to czy możesz dołączyćWitajcie dziewczyny
Czy moge do was dolaczyc?Z gory przepraszam ze sie tak wam nieladnie wcinam oraz za brak polskich znakow.
Ja po krotkim protokole z antagonista, mialam wczoraj pierwszy transfer 2 pieciodniowych zarodkow.
Wczoraj lekarz mowil o ewentualnym zastrzyku we wtorek ale powiedzial ze musze przjsc do kontroli by sprawdzic czy ten zastrzyk ma sens.
Mialyscie dziewczyny jakies zastrzyki pare dni po transferze i jezeli tak w jakim celu sie je podaje?Wczoraj bylam tak zamroczona ze o nic sie nie spytalam.
Wiem tylko ze na bete mam przyjsc pietnastego.
I jeszcze jedno glupie byc moze pytanie, czy po transferze odrazu szlyscie do pracy?Ja pracuje zludzmi starszymi obloznie chorymi, dzwiganie to rzecz normalna w moim fachu.Boje sie ze dzwiganie bedzie mialo niedobre skutki odnosnie transferu, gin po transcerze nie chcial slyszec o chorobowy.Sama nie wiem co robic wolalabym sobie powiedziec nawet jak nie wyjdzie ze zrobilam wszystko by sie powiodlo, a moze lekarz ma racje i moja praca nie bedzie miala wplywu na dalszy rozwoj sytuacji.
Jak bylo w waszym przypadku, chodzilyscie normalnie do pracy?
Bardzo ładnyoto mój wczorajszy