reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na szczescie wiecej plamien juz nie mialam a jajniki caly czas kuja....lekarz napisal zebym sie nie przejmowala bo czasem tak bywa...
O rany mi się też czas dluzy....oglądam filmy, obijam się po domu...na szczęście weekend zlecić bo siostra przyjeżdża więc czasem będzie inaczej leciał ☺czyli w dniu bety idziecie też na wizytę do lekarza?

reklama
Na szczescie wiecej plamien juz nie mialam a jajniki caly czas kuja....lekarz napisal zebym sie nie przejmowala bo czasem tak bywa...
O rany mi się też czas dluzy....oglądam filmy, obijam się po domu...na szczęście weekend zlecić bo siostra przyjeżdża więc czasem będzie inaczej leciał ☺czyli w dniu bety idziecie też na wizytę do lekarza?
Ja robię betę i z wynikiem mam dzwonić, bo klinikę mam w innym mieście. Jak będzie beta ładna to nawet nie wiem jaka jest procedura, bo jeszcze nigdy nie miałam dużej bety.

Dzięki dziewczyny, cały czas powtarzam-też będę takie miała, nie denerwuj się; p
No, ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce... spróbuję nie mieć nosa na kwintę..
Mykam z pracy i za godzinę jadę... do jutra :*

Ja w novum po pierwszej becie to dzwonilam, za 3 dni mialam zrobic druga i znowu dzwonic i wtedy dopiero umawialam sie na wizyte.

reklama
Do góry