reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj nic się nie dzieje u nas? Czy coś pominęłam? :)

LUTY:

04: anika11 - usg Kropka :-)
04: Edenlayn - kontrola szyjki
04: Bety72 - transfer dwóch Śnieżynek :-)
08: 24magda09 - wizyta przed crio
11: Edenlayn - kontrola szyjki + położna
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
15: Ewa651 - usg Kropków :-)
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn - termin CC :-)

najki, Kochana jak tam - jest @ ???
A co tam - dopisz nas 15.02 kontrola wagi u Em :)

reklama
Te dni wloką się nieubłaganie....:( Staram się wynajdywać sobie zajęcia, ale przeciez muszę się oszczędzać....ehhh....jeszcze tyle dni do bety:/

Te dni wloką się nieubłaganie....:( Staram się wynajdywać sobie zajęcia, ale przeciez muszę się oszczędzać....ehhh....jeszcze tyle dni do bety:/

To oczekiwanie do bety jest najgorsze i mega się dłuży... Ciężko cokolwiek sobie wynaleźć. Mogę powiedzieć jedno - zlecieć zleci, innego wyjścia nie ma :)

reklama
Chyba najgorsza beta i potem pierwsze usg...mam nadzieję, że potem będę już spokojniejsza....o ile w ogóle się uda... dziewczyny trzymacie dietę wysokobiałkową i pijecie 1,5 l wody??? ja generalnie piję dużo wody ale na co dzień nigdy nie liczyłam ile tego jest a teraz zaczęłam się pilnować i zaczynam się denerwować, że jeszcze tyyyyyle zostało :(

Do góry