reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A cóż to takiego te dhea? ???pierwsze słyszę. ...

DHEA to jest jakiś tam hormon. Mój lekarz mówi, żę młodości ;) To jest bez recepty, zalecił mi w celu poprawy jakości komórek. Ponoć są badania na to, że są lepsze komórki, jest ich więcej i są lepsze zarodki. Kiedyś tu jakaś dziewczyna też do mnie pisała o nim, że jej też pomogło zupełnie inne efekty przy ivf ;)

A ile czasu trzeba brać te DHEA zeby miało sens? Biorę Q10 tylko, to jakieś dwa miesiące mi wyjdzie brania, to chyba i tak za za krótko ale moze na głowę pomoże?:)

reklama
cześć dziewczyny !
czytam Was od dawna, ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć. w sobotę (31.01.) miałam transfer dwóch mrozaczków. to moje trzecie in vitro i jak teraz się nie uda, to chyba odpuszczę. psychicznie już nie daję rady.

Do góry