reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka, to dobre wyniki;) sa duze szansę na transfer swiezakow, bo niski progesteron, czyli taki, jak powinien byc. Estradiol ladny;) tak trzymaj!

Ewa, uśmiecham się cały czas na wieści od Ciebie :)

dziewczyny mam wyniki z soboty (6 dzień stymulacji)
estradiol 611
progesteron 0,590

w sumie przyznam szczerze, że nic mi to nie mówi, może coś podpowiecie :)

Alles gjut :)

progesteron sobie spokojnie rosnie,do transferu musi osiagnac 1,5-1,7 ,estradiol nie wskazuje na ogromne ilosci pecherzykow,albo potrzebuja jeszcze czasu do odpowiednich wielkosci,widzial cos dok na usg? umnie zaczyna cos widziec zawsze okolo 10 dni stymulacji...
Martka ,take it easy i don't panic.
Ja jestem od wczoraj w stanie przedzawalowym ,a dzisiaj takie njusy :):):) chyba zaczne uwielbiac poniedzialki.

Alles gjut :)

progesteron sobie spokojnie rosnie,do transferu musi osiagnac 1,5-1,7 ,estradiol nie wskazuje na ogromne ilosci pecherzykow,albo potrzebuja jeszcze czasu do odpowiednich wielkosci,widzial cos dok na usg? umnie zaczyna cos widziec zawsze okolo 10 dni stymulacji...
Martka ,take it easy i don't panic.
Ja jestem od wczoraj w stanie przedzawalowym ,a dzisiaj takie njusy :):):) chyba zaczne uwielbiac poniedzialki.

lekarka widziała już 12 pęcherzyków, średnia wielkość 10mm, jutro kolejne podglądanie :) czuję już jajniki więc myślę, że rosną :-) :)

Ewa moje maluchy też tak wyglądały a w czwartek na wizycie miały już 425 g i 475 G

Załączniki

• 1454327011562.jpg
    1454327011562.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Martka, no to ładnie :) Super:)

kachna, CUDO!!!

___
Dziewczyny przepraszam, że psuję ten nasz forumowy humor (jak zwykle ktoś musi mieć gorszy dzień kiedy inne mają super:p tym razem to jestem ja), ale nie daję sobie rady...
Rano urodziła moja przyjaciółka/szwagierka.. teściówka lata po pracy cieszy się, że jest babcią.. ja już wysiadam, ryczę, wracam do biurka i tak wokół. Pokłóciłam się z m. przez telefon powiedziałam, że jeśli się nie uda to tego nie wytrzymam.. .. nadal to nie jestem ja.. . Jak sobie pomyślę, że będę musiała tam jeździć co chwilę do tego dziecka, albo ono do mnie.. zwariuję.. naprawdę... jeszcze cozdiennie w pracy słuchać jakie postępy dziecko zrobiło i jeszcze wizyty w pracy będą pewnie też.. przepraszam, że smędzę, ale napiszcie mi kilka dobrych słów, bo zwariuję sama tutaj... mam tylko was..

Do góry