reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ma już 2,5 miesiąca i tak karmiłam troszkę cycem - jak nie był wysterylizowany laktator a on się darł. No i przybierał kg/miesiąc to dużo, a teraz zobaczymy bo na 7 karmien mam 4 z cycka wiec jak mniej je to przytyje mniej bo o 1/3 może mniej jesć..A w nocy mi przespał 4h na cycku. Zobacze po wizycie po moich eksperymentach no i jeszcze jedno pęcherze ma na ustach?? chyba jednak źle ssie??

Kate mój synek tez miał taki bąbelek na środku górnej wargi i jak pytałam położna jak była na wizycie to mowila ze dzieci czasem tak maja i po 2-3 miesiącach zeszło. Także spokojnie. Moje male mialo taki okres ze nieraz to tylko po 5 minut posykal i więcej nie chciał a teraz już się unormował z jedzeniem i je góra 10 minut.

reklama
Hej dziewczynki [emoji4]
Emi piękna z Ciebie kobieta a córeczka przesłodka [emoji4]
U mnie nieciekawie [emoji57] otóż przed stymulacja chcieliśmy sie odstresować i pojechaliśmy do Zakopanego na odpoczynek . Oczywiście relaks pełna gęba i wszystko byłoby super gdyby nie to ,ze wróciłam z zerwanymi więzadłami kolana [emoji17] wizyta za dwa tygodnie a tu klapa . W poniedziałek jade do ortopedy ,zeby zrobic jeszcze raz rtg i zobaczyc jak długo nam zejdzie z noga , nie wiem jak ze stymulacja czy to ma wpływ na wynik ,biorę tylko zastrzyki przeciwzakrzepowe . Co prwda mam założona łuskę Adama ,ale na 3 tyg i tak wyliczyłam ,ze w sumie nie kolidowało by to ze stymulacja, bo ona zacznie sie gdzieś na początku marca . Jestem zła na siebie ,bo nart mi sie zachciało choć raz mogłam odpuścić [emoji849]

Wreszcie po. A wiec tak endometrium 9mm, w jednym jajniku 6 pęcherzyków 12,11,10,10,9,9 w drugim podobnie 12,10,10,9,9 . Dalej gonal i od jutra cetrotide, usg we wtorek. Wyniki z estradiolu i progesteronu moge znac dopiero w poniedzialek. Pewnie wy juz to doskonale wiecie ;) ale mi dzisiaj lekarka powiedziała, ze przy trzecim cyklu mają możliwość zapłodnienia wszystkich komórek, a nie tylko 6 juuuuppppiiiiii
Dpobrze pamietam ze w gyncerntrum sie leczysz?

Dr piekarz to babeczka i w 6 przyjmowala? No mi cos tam babeczki na rejstracji mowily ze Mercik ma za duzo juz pacjentek i przezuca do innych, ale tak mysle ze i nawet czasem dobrze isc na konsultacje do innego doktora. Janp w czwartek bylam u dr Czerwinskiej i podpowiedziala bym dala se zrobic ta kroplowke przed transferem ze to pomaga przedlozyla mi stymulacje o 2 dni.

reklama
Tak babeczka, przyjmowała w 6. Miałaś szczęście bo jak przyszłaś to największy młyn właśnie się kończył, wcześniej było okropnie, jeszcze nie widziałam nigdy tylu osób tam i straszne zamieszanie, bylam wściekła. To kiedy masz kolejną wizytę?

Do góry