reklama
Kumpela ma bliźniaki z 27.11 i mowi ze teraz jedza po 1,5 litra kazdy [emoji23][emoji23]poszła na mm bo w zyciu by nie wydoiła hahaahahI to razy 2 już się nie mogę doczekać tych dwóch pyszczkow
Np pewnie ! Ona miała ciąże rozwiązana w 34 tygodniu i super sie chłopaki majaJa myślę, że u nas też tak będzie. Nie spinam się. Próbę podejmę ale jak będzie ciężko to dostaną mm głodne chodzić nie będą.
annemarie
Fanka BB :)
Dokladnie,kupa wariatowja po paru dniach mialam spokojne,spiace dziecko.Sama sie odstresowalam,a budowac wiez z dzieckim mozna na rozne sposoby,nie tylko cycemI przez to wcale nie czulam,ze zawiodlam jako matka.Mialam,nie glodujacedziecko i to bylo wtedy dla mnie najwazniejsze.Czasami mi sie wydaje ze przez ten terror laktacyjny tracę cenne chwile ktore juz nie wrócą z maluchem na ciągam spinaniu sie zeby wiecej zeby cześciej... I jak mowisz na nerwach
reklama
Na proszę bardzo mogę jej dawac chcka bez mleka albo z mała ilością jak pną lubi ale bez spinania ze musze karmićDokladnie,kupa wariatowja po paru dniach mialam spokojne,spiace dziecko.Sama sie odstresowalam,a budowac wiez z dzieckim mozna na rozne sposoby,nie tylko cycemI przez to wcale nie czulam,ze zawiodlam jako matka.Mialam,nie glodujacedziecko i to bylo wtedy dla mnie najwazniejsze.
A najbardziej mnie śmieszy mówienie ze karmienie odchudza... Mnie odchudzi normalna dieta i godzina na siłowni a poki co ani na jedno ani na drugie nie mam szans ...:/
Podziel się: